|

Okan Buruk: Yarın durumuna bakacağız

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Bayern Münih karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenledi. Deneyimli teknik adam, Mauro Icardi için son kararı maç günü vereceklerini söyledi.

Ömer Faruk Temür
17:19 - 23/10/2023 Pazartesi
Güncelleme: 17:36 - 23/10/2023 Pazartesi
Yeni Şafak
Okan Buruk
Okan Buruk

Şampiyonlar Ligi A grubu 3. hafta karşılaşmasında Galatasaray, sahasında Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Okan Buruk ile futbolculardan Kaan Ayhan karşılaşma öncesi basın toplantısında soruları yanıtladı.


Okan Buruk'un açıklamaları şöyle:
'Uzun süredir buralarda kaybetmiyorlar'

"Sahamızda oynuyoruz, bunun avantajını kullanacağız. Taraftarımız inanılmaz. Bizimle beraber savunma yapıp, bizimle hücum yapıyorlar. Kendi oyunumuzu oynamaya devam edeceğiz. Rakibimizin ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. Uzun süredir buralarda kaybetmiyorlar. Kaliteli ve tecrübeli bir takımız. Bu maçları çok oynadılar. İnşallah unutulmaz bir gece olur. Manchester United'dan sonra Bayern Münih'e karşı unutulmaz bir gece yaşarız"


'Hayal ediyoruz'

"Bayern Münih maçını kazanabileceğimizi hayal ediyoruz. Korkmadan sahada olmamız gerekiyor. En iyimizi ortaya çıkaracağız, inşallah her şey istediğimiz gibi gider"


'Türkiye'nin inanması güzel'

"Burada olmak bize heyecan, gururu ve mutluluk veriyor. Taraftarın yeniden heyecanlanması, bizi daha da mutlu ediyor. Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak ikinci favori takımla oynuyoruz. Türkiye'nin Bayern Münih'i yenebileceğimize inanması güzel"


Icardi'nin son durumu

"Icardi için birazdan tekrar antrenmandan önce değerlendirme yapacağız. Yarın oynayıp oynayamayacağına bakacağız"

'Oynadığında iyi işler yaptı'

"Abdülkerim Bardakçı sol bek oynamaktan mutlu değil ama oynadığında da çok iyi işler yaptı. Asıl yeri stoper, orada kendini daha mutlu hissediyor. Bizim için alternatif"


'Oynamadığı için mutsuz'

"Victor Nelsson ile dün konuştuk. Oynamadığı için mutsuz. Onun bölgesinde oynayan ve formda oyuncu var. Zamanı geldiğinde oynayacak. Bu takımda herkes oynayacak. Bizim en önemli isimlerimizden biri Victor. Oynamadığı için üzüntü yaşıyor ama çalışmasına devam ediyor. Birçok oyuncu kötü olduğu için oynamıyor gibi bir durum yok. Yerlerine oynayanlar iyi performans veriyor ve kazanıyoruz. Empati yaptığımda, oynamamak üzücü"


Kaan Ayhan ise şöyle konuştu:
'Dikkat etmeliyiz'

"Bayern Münih maçı kolay olmayacak. Her zamanki motivasyon ve hedeflerimizle maça çıkacağız. Skor ile ilgili birkaç önemli şeyler var. Onlara dikkat etmeliyiz. Bayern Münih küçük hataları cezalandırır. Bizim için de geçerli. Bayern Münih'i hataya zorlarsak, bizim de şansımız var. Taraftarın önünde güzel bir maç oynamak istiyoruz"


'Galatasaray'ın başarısı için çaba harcıyoruz'

"Takımın kalitesi yüksek seviyede. Herkesin her pozisyonda iyi performans göstermesi gereken bir ortamdayız. Stoper olsun, orta saha olsun hocamın görevini yerine getirip daha iyi performans sergilemek istiyorum. Büyük isimlerimiz de aynı şekilde çalışkan. Büyük isimlerimiz, genç oyuncularımız, hepimiz Galatasaray'ın başarısı için çaba harcıyoruz"






#Galatasaray
#Bayern Münih
#UEFA Şampiyonlar Ligi
#Okan Buruk
#Kaan Ayhan
#basın toplantısı
6 ay önce