|

İçlerindeki İrlandalı!

Premier Lig takımlarından Aston Villa'da forma giyen İrlanda asıllı orta saha oyuncusu Jack Grealish, milli takım tercihini İngiltere'den yana kullandı.

Yeni Şafak
17:11 - 28/09/2015 Pazartesi
Güncelleme: 18:11 - 28/09/2015 Pazartesi
AA
Spor
Spor

İrlanda Cumhuriyeti'nin 21 yaş altı milli takımlarında 2011 yılından bu yana 19 kez forma giyen Grealish, karar vermenin kendisi için kolay olmadığını belirterek, "İrlanda'nın benim ve ailem için özel bir yeri var. Fakat doğduğum ülkenin milli takımını seçmeye karar verdim" diye konuştu.



Birmingham'da doğan ve Aston Villa'nın altyapısından yetişen 20 yaşındaki futbolcu, bu sezon dört maçta forma giyerken, 3-2 yenildikleri Leicester City mücadelesinde takımının ilk golünü kaydetti.



Milli takıma çağrılması bekleniyor

İngiltere Milli Takımı Menajeri Roy Hodgson'ın Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Estonya ve Litvanya ile oynayacakları maçların aday kadrosuna Grealish'i de çağırması bekleniyor.



Genç futbolcunun bu yaz tatil yaptığı İspanya'nın Marbella kentinde içki şişesi ve sigara paketiyle baygın halde çekilmiş fotoğrafları basına yansımış ve Grealish kulübü tarafından uyarılmıştı.

#Jack Grealish
#milli takım
#ingiltere milli takımı
9 yıl önce