|

İdmanda bari penaltı çalın

Sanki bir derbi gibi kıran kırana geçen idman maçının son anlardında Sosa, Necip'in müdahalesiyle yerde kaldı, yardımcı hoca Nikola penaltı vermedi. Bu karar sonra tesisler Olcay'ın sözleriyle yankılandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/05/2015 Perşembe
Güncelleme: 22:43 - 6/05/2015 Çarşamba
Yeni Şafak
Spor
Spor

Süper Lig'de Pazar günü Ankara'da Gaziantepspor'u ağırlayacak Beşiktaş, dün hazırlıklarını sürdürürken idmana Olcay Ş



ahan'ın penaltı isyanı damga vurdu. Antrenmanın son bölümünde her zamanki gibi bir çift kale maç gerçekleştirildi. Pembe ve yeşil takımdan oluşan kadrolar arasındaki çift kale maç berabere devam ederken, son saniyede Necip'in müdahalesi ile yerde kalan Sosa penaltı bekledi. Ancak yardımcı hoca Nikola, penaltı vermeyip maçı bitirince Nevzat Demir Tesisleri Olcay Şahan'ın isyanı ile yankılandı. Trabzonspor maçına gönderme yaparak, "Maçta penaltı vermiyorlar, bari burada verin'' diyen Olcay'ın isyanı sonuca ulaşmadı ve galip gelen taraf seri penaltı atışları ile belirlendi. Pembe takımdan Ersan son penaltıyı kaçırınca yeşil takım sahadan galip ayrıldı.



SİVOK İDMANA KATILDI


Gaziantepspor maçı için gerçekleştirilen idmana sakatlığı devam eden Tolga, tedavi için Almanya'ya giden Veli Kavlak ve bireysel çalışan Opare ile İsmail katılmadı. Sol baş parmağından ameliyat olan Sivok ise antrenmanda yer aldı.



Bilic: Tek vücut olun


Antrenman öncesi tüm takımı etrafında toplayan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, mini bir toplantı gerçekleştirdi. Konuşma yapmaya başlamadan önce tüm oyuncularından birbirlerine sarılmasını isteyen Hırvat teknik adam, "Kalan tüm maçlarda böyle tek vücut olun. Saha içinde ve dışında da böyle olun" dedi.



Kuveytliler şaşırdıBurada nasıl çalışıyorsunuz


Ürdün Milli Takımı ile İstanbul'da yapacağı hazırlık maçı için kamp tesisi bakan Kuveyt Futbol Federasyonu, Nevzat Demir Tesisleri'nin sahasını uygun bulmadı. Yetkililer, zemini görünce "Siz burada nasıl idman yapıyorsunuz" tepkisini verdi.



Beşiktaş gönüllerin şampiyonu


"Yedek Atınç çıkıp Trabzonspor maçında oynuyorsa, Demba Ba yedek olabiliyorsa, Olcay sağ bekte görev yapıyorsa, Sivok burnuna darbe alsa da 'Oynayacağım' diyorsa, Tolga sakat olmasına rağmen her deplasmana geliyorsa şampiyonluk bu takımın hakkıdır"



Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ta Basın Sözcüsü Metin Albayrak, takımın şampiyon olmasa da bu sezon sıkıntılara rağmen ortaya koyduğu futbol ve mücadelesiyle gönüllerin şampiyonu olduğunu belirtti.


Şampiyonluk yolunda avantajın kendi kontrollerinde ve ellerinde olduğunu savunan Metin Albayrak, buna rağmen temkinli olmaları gerektiğini dile getirdi.



İNANMIŞLIĞIN GÖSTERGESİ...



Hafta hafta ilerlemeye çalıştıklarını kaydeden Beşiktaş yöneticisi, "Kritik dönemde her oyuncu gereken fedakarlığı yapıyor. Biz bir takımız. Her hafta birileri çıkıp o maçın hikayesini yazabiliyor. Bazen birileri öne çıkar ama birisi tutar, diğeri asist yapar. Kenarda kaç zamandır oturan Atınç, çıkıp Trabzonspor gibi kritik bir maçta oynuyor. Demba Ba gibi bir yıldız oyuna kenarda başlayabiliyor. Herkes buna saygı duyup fayda sağlamaya çalışıyor. Bilic, Olcay'ı sağ beke koyuyor. Canı gönülden herkes canla başla mücadele ediyor. Kaptan Sivok burnuna darbe alıyor, yine de 'çıkıp oynayacağım' diyebiliyorsa, Tolga sakat olmasına rağmen her deplasmana geliyorsa, takımını bu zorlu maçlarda yalnız bırakmıyorsa bu inanmışlığın göstergesidir" ifadelerini kullandı.





Opare yetişecek


Trabzonspor maçında sakatlanan ve karşılaşmayı yarıda bırakan Daniel Opare'den iyi haberler geldi. Dünkü idmanda düz koşuyla yetinen genç oyuncunun Gaziantepspor maçında forma giyebileceği belirtildi. Trabzonspor maçında Opare çıktıktan sonra sağ bekte Olcay Şahan görev yapmıştı.






#Beşiktaş
#bilic
#sosa
#Nevzat Demir Tesisleri
9 yıl önce