|

Igor Tudor'dan taraftarı şoke eden karar

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor, Çaykur Rizespor'la oynanacak maç öncesinde taraftarları şoke eden bir karar verdi. Hırvat çalıştırıcı, Hakan Balta ve Bruma'yı kendi kararı doğrultusunda kamp kadrosuna dahil etmedi.

Yeni Şafak
15:58 - 17/02/2017 Cuma
Güncelleme: 16:12 - 17/02/2017 Cuma
Yeni Şafak
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor, 2 futbolcuyu Rize maçı kadrosuna dahil etmedi.
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor, 2 futbolcuyu Rize maçı kadrosuna dahil etmedi.

Galatasaray'ın yeni çalıştırıcısı Igor Tudor gelir gelmez kadroda revizyona gitti. Hırvat çalıştırıcı, Çaykur Rizespor maçı öncesinde kamp kadrosuna Bruma ve Hakan Balta'yı dahil etmedi.



Hırvat teknik adamın bu kararı taraftarlar arasında tartışma konusu olurken iki futbolcunun da hafif sakatlıkları olduğu öğrenildi. Ancak alınan bilgilere göre iki oyuncunun oynamalarında bir sakınca olmadığı belirtildi.



Öte yandan konuyla ilgili olarak Galatasaray'a yakınlığıyla bilinen muhabir Ali Naci Küçük sosyal medya hesabından iki futbolcunun da sakatlığı olmadığını ve Tudor'un kararı doğrultusunda kadroya alınmadıklarını belirtti.







Galatasaray'ın Rizespor maçı öncesi kamp kadrosu şöyle;

  • "Fernando Muslera, Ahmet Çalık, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Lukas Podolski, Martin Linnes, Garry Rodrigues, Sinan Gümüş, Cenk Gönen, Aurelien Chedjou, Berk İsmail Ünsal, Semih Kaya, Tolga Ciğerci, Kerem Çalışkan, Josue Pesqueira, Nigel de Jong, Luis Cavanda, Sabri Sarıoğlu"




#Galatasaray
#Igor Tudor
7 yıl önce