|

İki Ukraynalı Galatasaray'dan haber bekliyor

Devre arası transfer döneminde takıma katkı yapması beklenen sarı-kırmızılı kulübe Ukrayna Milli Takım oyuncusu olan Budkivsky ve Seleznev'in önerildiği bildirildi.

Yeni Şafak
17:49 - 3/12/2015 Perşembe
Güncelleme: 18:34 - 3/12/2015 Perşembe
Diğer

Zorya Lugansk takımında kiralık oynayan 23 yaşındaki santrfor Pylyp Budkivsky ve Dnipro forması giyen 30 yaşındaki golcü Evgen Seleznev izleme ekibi ve teknik heyete sunuldu.



Her iki futbolcunun da Türkiye temsilcisi Doğan Ercan, Galatasaray'la konuyu konuştuğunu söyledi.


Ajansspor'da yer alan habere göre; Radyospor'a konuşan Ercan, ''Galatasaray'a bir buçuk ay önceden oyuncuların ismini verdik. Onlarda izleme ekibine izletiyorlar. Şu anda ciddi bir şey yok hoca değişimi oldu bekliyoruz. 2-3 kulüple konuştuk yurt dışından da İtalya'dan da iki tane kulüp ilgileniyor. İki oyuncuda yetenekli oyuncu, ikisi de Ukrayna Milli Takım oyuncusu onları finallerde izleyeceğiz'' dedi.



İkisi de Galatasaray'a sıcak bakıyor

Ercan, ''Dnipro'daki oyuncunun 4 ay sonra mukavelesi bitiyor. Ön protokol yapılırsa uygun şartlarda geleceğini düşünüyorum. Kendisi de yurt dışında oynamak istiyor. Öteki oyuncusu Zorya takımında kiralık oynuyor ligde 13 gol attı. Milli takım play off'da da gol attı. Maliyetleri uygun Dinipro'daki 1,5 Milyon euro isteniyor. Öteki oyuncu ise kiralık olarak 300 bin euro'ya kiralanabilir. İki oyuncuda sıcak bakıyor Türkiye'den gelecek teklife'' ifadelerini kullandı.

#Pylyp Budkivsky
#Evgen Seleznev
#transfer
#galatasaray
#ukrayna
8 yıl önce