|

İlhan Cavcav ayrılığın nedenini açıkladı

Gençlerbirliği, teknik Direktör Ümit Özat ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan başkan İlhan Cavcav, İbrahim Üzülmez ile ayrılığını nedenini açıkladı.

Yeni Şafak
16:45 - 8/11/2016 Salı
Güncelleme: 14:01 - 8/11/2016 Salı
IHA
Gençlerbirliği ile, resmi sözleşme imzalayan Ümit Özat, başkent ekibinde Cavcav döneminde görev yapan 42. teknik direktör oldu.
Gençlerbirliği ile, resmi sözleşme imzalayan Ümit Özat, başkent ekibinde Cavcav döneminde görev yapan 42. teknik direktör oldu.

Teknik direktör Ümit Özat'ın imza töreninde açıklamalarda bulunan İlhan Cavcav, "İbrahim Üzülmez'e sonsuz teşekkür ediyorum" derken, Ümit Özat'ın kendisine, "Benim için ne para ne pul önemli değil" dediğini söyledi.



Ayrılığın nedeni

Geçen yıl 8 oyuncu aldıklarını hatırlatan Cavcav, "İbrahim Üzülmez kardeşim galip geldiğinde kendi aldığı oyuncuların iyi olduğunu, mağlup olduğu zaman başkanın yanlış transferler yaptığını ifadesini kullanması bu değişikliği gerektirdi. Bu nedenle Ümit Özat'la her konuda anlaştık. Gençlerbirliği olarak nasıl bu ülkeye futbolcu kazandırmışsak, içimizden gelen dürüstlüğün ne olduğunu bilen bir kardeşimizin bu takımın başına gelmesi beni çok mutlu etti. Sizden Ankaralı olarak ricam, öneriniz olduğu zaman işi kötüye kullanmadan, hocamıza ve futbolcumuza sahip çıkarak bir birliktelik yakalamak istiyorum" ifadesini kullandı.











#İlhan Cavcav
#Gençlerbirliği
#İbrahim Üzülmez
#Ümit Özat
7 yıl önce