|

İlhan Cavcav'dan Cizre'ye selam

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Cizrespor ve Cizre'ye "selam göndererek", gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür etti.

Yeni Şafak
11:14 - 11/12/2014 Perşembe
Güncelleme: 11:16 - 11/12/2014 Perşembe
AA
İlhan Cavcav, yaptığı açıklamada "elinden geldiği kadar" deplasmanlarda kırmızı-karalı ekibin yanında olmaya çalışan bir başkan olduğunu belirterek, "Şimdiye kadar kaçırdığım deplasman 36 yılda 36'yı geçmez. Cizre'de de bulunamadığım için üzgünüm. Yöneticiler ve kulüp çalışanlarından öğrendiğim kadarıyla son derece misafirperver bir ağırlama olmuş. Cizrespor yönetimi ve Cizre'ye buradan selam gönderiyorum. Kupa maçında bize gösterdikleri misafirperverlik için kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda oynadıkları Cizrespor maçında yaşananları "her gün her statta olan şeyler" diye değerlendiren İlhan Cavcav, "Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçlardan sonra da bizim takımımız 1 saatte ancak otobüse biniyor. Bunu herkes bilir. Cizre Stadı'nda geçirilen 1 saati 'mahsur kalmak' gibi düşünmek, gazeteci arkadaşların Cizre'ye gitmeden haber yapmak zorunda kalmalarından mütevellit olmalı" değerlendirmesini yaptı.


Cavcav, Cizrespor'a başarılar dileyerek, rakiplerinin Gençlerbirliği karşısında sergilediği performansı ligde de göstermesini ve profesyonel lige yükselmesini temenni etti.


 "Gazeteci arkadaşların sorumluluğu"


İlhan Cavcav, Gençlerbirliği'nin genç oyuncularla  sergileyeceği başarıyı görünür kılmanın gazetecilerin sorumluluğunda olduğunu ifade etti.


Cizrespor maçında Gençlerbirliği olarak genç bir kadroyla mücadele ettiklerini belirten Cavcav, "Ancak biz her maçımıza gençlerden kurulu bir kadroyla çıkıyoruz. Karşılaşmalarda kadromuzdaki 11 genç futbolcumuzdan beş altısı sahada oluyor. Gençlerbirliği'nin bu farkını gazeteci arkadaşlarımın görmesi diğer kulüplere de örnek olması açısından çok önemli" dedi.


"40 yılda bir, o da kupa maçında 2 genç oynatıyor diye İstanbul kulüpleri manşetten inmiyor. Oysa biz Gençlerbirliği olarak her hafta manşetlik iş yapıyoruz" diyen Cavcav, sözlerini şöyle tamamladı:


"Gençlerbirliği'nin felsefesi gençlere önem vermek. Bu nedenle ilk yarının sonuna kadar oynanacak 4 maç çok önemli. Çünkü Gençlerbirliği futbolcuları, bu süreci başarıyla sonuçlandırırsa hem altyapımızdaki çocuklarımın, hem de bütün Türkiye'deki genç futbolcuların önünü açacak. Kulübümüzün felsefesi hep devam edecektir. Bu felsefeyi ve başarıyı görünür kılmak da gazeteci arkadaşların sorumluluğundadır."
#Gençlerbirliği
#İlhan Cavcav
#Cizrespor
#Ziraat Türkiye Kupası
#SÜPERLİG
#Futbol
9 yıl önce