|

İlk hedef Gargano

Sarı-kırmızılı takımda ilk hedef Napoli'nin yıldızı Gargano. Yönetim, Uruguaylı orta sahanın kulübü Napoli ile pazarlığa oturacak ve 8 milyon Euro'luk bonservisi indirmeye çalışacak

Taha Güvendi
00:00 - 5/08/2012 Pazar
Güncelleme: 01:27 - 5/08/2012 Pazar
Yeni Şafak
İlk hedef Gargano
İlk hedef Gargano

Felipe Melo ile her konuda anlaşan G.Saray, Juventus ile bonservis konusunda mutabakata varamayınca transfer çıkmaza girmişti. Galatasaray yönetimi Brezilyalı yıldızın transferinden vazgeçme noktasına gelirken orta saha için adaylar belirlendi. Gargano ile yakın temasta olan sarı-kırmızılı yönetimin bu transferi bitirmek için çalışmalara başladığı belirtildi. Uruguaylı futbolcunun bonservis bedelinin tahminen 8 milyon Euro olduğu, Galatasaray'ın pazarlıklar ile bu rakamı indirebileceği kaydedildi. İtalyan medyasından da geniş yer bulan Gargano-Galatasaray flörtü için İtalyan gazeteci Alfredo Pedullà, " Galatasaray Felipe Melo ile anlaşma sağlayamazsa Gargano ile masaya oturacak" şeklinde konuştu. Gargano 'nun talipleri arasında Fiorentina'nın da olduğu belirtildi. Başkan Aysal'ın ise Gökhan İnler'i takımda görmeyi çok istediği öğrenilirken, İnler'in Türkiye'ye gelmesinin zor olduğu belirtildi.


Kardeşine kulüp arıyorum

G.Saray yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Melo'nun menajerlik şirketi tarafından şart koşulan "Melo'nun kardeşine de Türkiye'den bir takım bulun' haberlerini doğrulayarak 'Şimdi de Melo'nun kardeşine kulüp arıyorum" dedi. Albayrak, 'Şimdi Melo konusunda ne desem yalan olur. Kiralık mı gelecek, satın mı alacağız karar aşamasındayız. Bir şey konuşuyorsun farklı anlaşılıyor, üzülüyoruz artık' değerlendirmesini yaptı.


12 yıl önce