|

İlk maçtan farklı olacak

F.Bahçe çalıştırıcısı Aykut Kocaman, oyuncularının ilk maçta yaptığı hataları azaltarak maçı lehlerine çevireceğini söyledi

00:00 - 8/08/2012 Çarşamba
Güncelleme: 00:42 - 8/08/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
İlk maçtan farklı olacak
İlk maçtan farklı olacak


F.Bahçe Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 1-1 berabere kaldığı Romanya'nın Vaslui takımıyla bugün deplasmanda Play-off'a çıkmak için mücadele edecek. Maçın oynanacağı Ceahlaul Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında büyük takımları büyük takım yapan en önemli şeyin zorluklara verdikleri tepki olduğunu vurgulayan Kocaman, 'Bizim yapmamız gereken en önemli şey büyük takım refleksini ortaya koymak. Oyuncularım ilk maçta yaptığımız hataları azaltarak maçı lehimize çevirecektir. Buna inanıyorum ve bütün oyuncularıma güveniyorum. İlk maça göre daha farklı olacağız' dedi. Kocaman, Vaslui'nin kendi sahasında Avrupa'da maç kaybetmediğini hatırlatması üzerine, 'Bu onlara özgüven getirecek. Biz de yüksek bir arzuya sahibiz. Her şeyin bir ilki vardır. İlki başarmak için çalışmak, ayrı bir motivasyon kaynağı olacaktır' diye konuştu. F.Bahçe'nin kaybetmesi halinde neler olabileceği sorusuna ise Kocaman, 'Her şeyi çok dramatik hale getirmenin oyun içinde fazla yeri yok' cevabını verdi.


Süper Kupa finali saat 20.55'te

Geçen sezonun Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında Erzurum'da oynanacak TFF Süper Kupa maçı saat 20.55'te başlayacak. Yeni Erzurum Stadı'ndaki maçı ATV naklen yayınlanacak. Bu arada karşılaşmanın bilet fiyatlarının 15 ve 30 lira olarak belirlendiği kaydedildi.


Tur primi 100 bin dolar

Sarı-lacivertli takım bugün Vaslui'yi eleyip Şampiyonlar Ligi'nde Play-Off'a kalırsa futbolcular prim zengini olacak. Yönetim, F.Bahçe'nin turu geçmesi halinde futbolculara 100 bin dolar prim dağıtacak. F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi gruplarına kalırsa 40 milyon TL'nin üzerinde gelir elde edecek.


Krasic ve Yobo kadroda yok

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Romanya'da Vaslui ile karşılaşacak F.Bahçe'nin tur için gollü beraberlik ve galip gelmesi gerekiyor. Kadroda yeni transferler Krasic ve Yobo yok.


Vaslui evinde 11 maçta hiç yenilmedi

Sarı-lacivertlilerin rakibi Vaslui, Avrupa kupalarında sahasında maç kaybetmiyor. Romanya'da 10 yıl önce kurulan ve son 5 sezondur Avrupa kupalarında mücadele eden Vaslui, evinde oynadığı on bir Avrupa maçında da yenilgi yüzü görmedi. Rumen temsilcisi, 11 maçta 6 galibiyet alırken, 5 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Vaslui, daha önce Avrupa kupalarında aldığı 5 beraberliğin 3'ünü 0-0'lık sonuçla elde etti. Bir kez 1-1 berabere kalan Rumen temsilcisi, bir kez de sahadan 2-2'lik sonuçla ayrıldı.


VASLUİ

Coman

Milanov

Varela

Charalambous

Salageanu

Antal

Caue

N'Doye

Sanmartean

Stanciu

Niculae


F.BAHÇE

Volkan

Gökhan

Bekir

Egemen

Hasan Ali

Kuyt

M.Topuz

Cristian

Stoch

Alex

Sow


21.00 D-Smart




12 yıl önce