|

İlle de Boyko ve Douglas

Siyah-beyazlılar, 6 milyon Euro'luk teklifi, 7 milyon Euro'ya çıkardı. Beşiktaş'ın özellikle kaleci transferini Ukrayna kulübünün vereceği cevap belirleyecek.

Yeni Şafak ve
06:00 - 13/01/2016 Çarşamba
Güncelleme: 06:27 - 13/01/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Corinthians kalecisi Cassio Ramos ile prensip anlaşmasına varan Beşiktaş, Brezilyalı file bekçisini hazırda tutuyor. Bunun nedeni ise Dnipro kalecisi Denys Boyko. Siyah-beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş'in ilk göz ağrısı David Ospina için son temaslarından da olumlu sonuç alamazken yeniden Dnipro Kulübü'ne yöneldi. Beşiktaş yönetimi, stoper Douglas ve kaleci Denys Boyko için Ukrayna ekibine önerdiği 6 milyon Euro'luk teklifi 7 milyon Euro'ya yükseltti. Özellikle Boyko'nun “Ya Beşiktaş'a giderim ya da takımda kalırım” restini çekmesi sonrası yeniden harekete geçen Beşiktaş yönetimi, olumlu yanıt bekliyor. Beşiktaş'ın kaleci transferindeki hamlesini Dnipro'nun kararı belirleyecek. Olumsuz bir durumda Cassio Ramos ile sözleşme imzalanacak.



Milosevic idmanı yarıda bıraktı


Beşiktaş, dünü çift idmanla geçirirken akşam idmanında kasık bölgesine top isabet eden Milosevic, çalışmayı yarıda bıraktı. Sağlık ekibinin yaptığı müdahalenin ardından ayağa kalkan Milosevic, güçlükle yürüyünce riske edilmek istenmedi.



İkizler Beşiktaş'a şans getirsin


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, önceki gün ikiz kız bebekleri dünyaya gelen Jose Sosa-Carolina çiftini hastanede ziyaret etti. Çifti tebrik eden, ikiz bebekleriyle birlikte sağlıklı ve uzun bir ömür dileyen Fikret Orman, "Benim de iki kızım var. Hatırlanırsa Slaven'in kızı ve Quaresma'nın kızı da Türkiye'de doğdu. Ailemize iki kız daha geldi. Bize de şans getirmelerini diliyorum" dedi. Sosa ise, "2 kız babası olmak çok özel bir his. 2016'nın Beşiktaş için çok güzel bir yıl olmasını diliyorum" yorumunu yaptı.



Nevzat Demir yenilendi


Teknik direktör Şenol Güneş'in talimatı sonrası Nevzat Demir Tesisleri'nde başlatılan yenileme çalışmaları sona erdi. Sahaların çiminden mutfağa kadar her şey elden geçirildi.


#Beşiktaş
#Cassio Ramos
#Corinthians
#Şenol Güneş
8 yıl önce