|

İlle de Poulsen

Sarı-lacivertliler eşinin Torino'da yaşamak istemesi nedeniyle Türkiye'ye gelmek istemeyen yıldız futbolcuyu ikna etmek için seferber oldu. F.Bahçe yönetimi yıllık 3.5 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme teklifini kabul etmeyen Poulsen'e yeni teklifle gidecek. Sol kanat için ise Fiorentina'nın Perulu oyuncusu Vargas'ta sona yaklaşıldı.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 9/07/2009 Perşembe
Güncelleme: 02:50 - 9/07/2009 Perşembe
Yeni Şafak
İlle de Poulsen
İlle de Poulsen

F.Bahçe, bonservisi için 7.5 milyon euro karşılığında Juventus'la anlaştığı Christian Poulsen'in transferindeki ısrarından vazgeçmiyor. Daha önce İtalyan kulübüyle anlaşmaya varan sarı-lacivertliler, eşinin Torino'dan ayrılmak istememesi nedeniyle Türkiye'ye gitmeyi reddeden Danimarkalı oyuncuyu ikna etmek için seferber oldu. Transfer listesinin ilk sırasında yer alan Poulsen konusunun olumlu yönde sonuçlanması için tüm şartları zorlayan sarı-lacivertliler, bu hafta sonuna kadar Danimarkalı ön liberonun transferini bitirmeyi hedefliyor.

Yıllık 3.5 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme teklif edilen Poulsen'in transferinde son anda bir sıkıntı yaşanması halinde ise sarı-lacivertliler, diğer alternatif isimlere yönelecek. Sol kanat için arayışlarını sürdüren F.Bahçe'nin Fiorentina'nın Perulu oyuncusu Juan Vargas'ın transferinde de sona yaklaştığı öğrenildi. Kendisiyle ilgilenen F.Bahçe'ye gidebileceği yönünde açıklamalarda bulunan Vargas için İtalyan kulübü 13 milyon euro bonservis ücreti istemiş ve sarı-lacivertliler de bu rakamı kabul etmişti. Poulsen ve Vargas'ın alternatifleri olarak yönetim Real Betis'ten Emana ve Atletico Madrid'ten Maxim Rodriguez ile ilgili girişimlerini sürdürüyor.



15 yıl önce