|

İmzaya geliyorlar

Marsilya'da Başkan Pape Diouf koltuğundan alındı. Fransız basını böylece transferin gerçekleşemeyeceğini savundu, ancak Marsilya yöneticileri yarın imza için İstanbul'da.

Abdullah Eğilmez
00:00 - 19/06/2009 Cuma
Güncelleme: 23:56 - 18/06/2009 Perşembe
Yeni Şafak
İmzaya geliyorlar
İmzaya geliyorlar
BAŞKAN DİOUF GÖNDERİLDİ

G.Saray defansının bel kemiği Servet Çetin'in Marsilya'ya transferine saatler kaldı. Marsilya Kulübü'nde Başkan Pape Diouf ile İzleme Komitesi'nin şefi Vincent Labrune arasında yaşanan kriz, sonuç olarak Diouf'un görevden uzaklaşmasına sebep oldu. Kulübün sahibi Dreyfus, Marsilya'nın internet sitesinden bir açıklama yayınlatarak, 5 yıldır kulübü yöneten Pape Diouf'un görevine son verildiğini açıkladı. Fransız basını ise bu gelişmelerle Servet Çetin transferinin gerçekleşmeme ihtimalinin olduğunu ileri sürdü.


MENAJERİ AÇIKLADI

Fransız basını ayrıca Marsilya'da transferin 1 numaralı sorumlusu konumundaki Sportif Direktör Jose Anigo'nun da görevinden alınmasına kesin gözüyle bakıldığını iddia etti. Ancak Marsilya Kulübü'nde yaşanan bu gelişmelerin Servet Çetin'in transferini etkilemeyeceği ve Fransız yöneticilerin yarın imza için İstanbul'a geleceği öğrenildi. Servet'in menajeri Mithat Halis, yarın İstanbul'da son bir görüşmenin daha yapılacağı ve bu görüşme sonunda büyük ihtimalle imzaların atılacağını kaydetti.



15 yıl önce