|

İnegölspor Berk Baran'a imzayı attırdı

Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor, Gaziosmanpaşasporlu futbolcu Berk Baran ile sözleşme imzaladı.

İha
00:00 - 22/06/2013 Cumartesi
Güncelleme: 10:28 - 22/06/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
İnegölspor Berk Baran'a imzayı attırdı
İnegölspor Berk Baran'a imzayı attırdı

Yeni sezon öncesi ilk olarak Bayrampaşaspor'un kalecisi Hamdi Tevfik Altıok'u kadrosuna dahil eden İnegölspor, transfer listesinde yer alan, geçtiğimiz sezon aynı grupta mücadele verdiği Gaziosmanpaşaspor'un sağbek ve sağ ön mevkilerinde oynayan Berk Baran ile temasa geçti. 33 yaşındaki deneyimli futbolcu ile masaya oturuldu. Uzlaşmaya varılan Berk ile Başkan İlhan Korkmaz ve Asbaşkan Kurtiş Güleç'in katıldığı törenle 2 yıllık sözleşme imzalandı.

İmza töreninde konuşan Başkan İlhan Korkmaz, 'Dış transferde temasta bulunduğumuz ve ön anlaşma sağladığımız Berk kardeşimizle bugün itibari ile 2 yıllık anlaşma sağlamış bulunmaktayız. Berk, bizim daha önceden takip ettiğimiz ve kadromuzda bulunmasını istediğimiz ve gerçekten İnegölspor'a kişilik olarak da futbolcu olarak da yakışacağına inandığımız bir kardeşimiz. Birikimi ve tecrübesiyle bizlere çok katkısı olacağına inandığımız bir kardeşimiz. İnşallah Berk'le en az 2 yıl çok güzel günler geçiririz' dedi.

Ankara Petrol Ofisi'nde başladığı futbola Denizlispor, Nazilli Belediyesi, Bayrampaşa, Turgutluspor ve geçtiğimiz sezon Gaziosmanpaşa'da devam eden Berk Baran ise, 'Başkanımızın söyledikleri beni onure etti. Hedefleri olan büyük bir camiaya geldiğim için mutluyum. İnşallah İnegölspor'u elimizden gelenin en iyisini yaparak hak ettiği yere getireceğiz' ifadelerini kullandı.

11 yıl önce