|

İngiliz devi Niasse ile anlaştı

Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde Hamza Hamzaoğlu'nun kadrosuna katmak istediği Oumar Niasse'ın, Premier Lig ekibi Cheslea ile prensipte anlaştığı iddia edildi.

Yeni Şafak
13:18 - 30/12/2015 Çarşamba
Güncelleme: 11:28 - 30/12/2015 Çarşamba
Diğer

Galatasaray'da, sezon başındaki teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun transfer etmek istediği, ancak taraftar tepkileri nedeniyle almaktan vazgeçtiği Oumar Niasse, dünya yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.



Rusya'nın Lokomotiv Moskova Kulübü'nde forma giyenSenegalli forvet oyuncusu, bu sezon oynadığı 23 maçta 13 gol attı, 10 asist yaptı. 25 yaşında ve 1.82 metre boyundaki Niasse'nin bu parlak performansı dünya devlerinin de dikkatini çekti.



Fanatik'te yer alan habere göre; İngiltere'nin Chelsea Kulübü bu sezon Rusya'nın en iyi çıkış yapan oyuncusu olan genç forveti renklerine bağlamak için harekete geçti. Lokomotiv Moskova yöneticileri ile yaptıkları görüşmede anlaşma sağlayan Chelsea yetkilileri, Niasse'yi de İngiltere'ye getirip masaya oturdular.



Geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve 2-2 sona eren Chelsea-Watford karşılaşmasını Stamford Bridge Stadı'nın locasında izleyen Oumar Niasse'nin transferinin birkaç gün içinde kesinleşmesi bekleniyor.

#Oumar Niasse
#chelsea
#transfer teklifi
8 yıl önce