|

İngiliz devlerinin Jovetic savaşı!

İngiltere'nin dev takımları Manchester City ve Arsenal, Fiorentina'nın Karadağlı yıldızı Jovetic'in peşinde.

Ömer Ejder / Yenisafak.com.tr / Spor
00:00 - 27/03/2013 Çarşamba
Güncelleme: 19:10 - 27/03/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
İngiliz devlerinin Jovetic savaşı!
İngiliz devlerinin Jovetic savaşı!

Talksport'ta yer alan habere göre; Arsenal ve Manchester City, Jovetic'i kadrosuna katmak için 28 milyon Pound'u gözden çıkardı.

Bu sezon ligde ve Avrupa'da istediği başarının uzağında kalan Arsenal'in, sezon sonunda 24 yaşındaki yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için kesenin ağzını açtı.

Ada basınında yer alan haberlerde, son haftalarda Ada basınında Jovetic haberlere geniş yer buluyor. Elindeki yıldız futbolcuları rakiplerine kaptıran ve transfer anlamında da geride kalan Gunners'ın Jovetic'i alarak, rakiplerini gözdağı vereceği ve gelecek sezona güçlü girmek isteyeceği belirtildi.

Manchester City de peşinde

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne erken veda eden ligde de ezeli rakibi United'ın gerisinde kalan Manchester City'nin Jovetic'i kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Teknik Direktör Mancini'nin Jovetic'i yakından takip ettiği ve gelecek sezon için kadro yapılanmasına gitmeyi düşünen İtalyan teknik adamın, Karadağlı forveti takımında görmek istediği iddia edildi.

Jovetic, 2008 yılında Sırbistan'ın köklü kulübü Partizan'dan 9 milyon 500 bin euro karşılığında transfer olduğu Fiorentina'da, bu sezon çıktığı 24 lig maçında 12 gole imza attı.

11 yıl önce