|

İngiliz Milli Marşı'nı duyunca bunu yaptı

Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion'ın İrlandalı futbolcusu McClean, ABD'de oynadıkları hazırlık maçı öncesi İngiliz milli marşı okunurken arkasını döndü

Yeni Şafak
14:27 - 20/07/2015 Pazartesi
Güncelleme: 15:52 - 20/07/2015 Pazartesi
AA

Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion'da forma giyen İrlandalı futbolcu James McClean'in İngiltere milli marşı okunurken arkasını dönmesi tepkilere neden oldu.



Sezon öncesi hazırlık çalışmalarını ABD'de sürdüren West Bromwich Albion, hazırlık maçında Charleston Battery ile karşılaştı. Maç öncesinde düzenlenen seremonide takım arkadaşlarıyla birlikte hareket eden ancak İngiliz milli marşı okunduğu sırada arkasını dönen 26 yaşındaki İrlandalı kanat oyuncusu eleştirilerin odağında yer aldı.



Teknik direktör Tony Pulis'in geçen ay 1,5 milyon sterlin bonservis bedeli karşılığında 3 yıllık sözleşme imzalayan futbolcusuyla konuştuğu ve daha dikkatli davranmasını istediği basına yansıdı.



Futbolculuk kariyerinde 2008 yılından bu yana Derry City, Sunderland ve Wigan Athletic takımlarının formalarını giyen McClean, daha önce de dünya savaşlarında hayatını kaybedenler için İngiltere'deki gelincik takma geleneğine tepki göstermişti.



#McClean
#West Bromwich
#milli marş
9 yıl önce