|

'İnşallah Galatasaray'dayım'

Atalanta ile anlaştığı ileri sürülen Oussame Tannane'nin Türkiye'den bir arkadaşına 'İnşallah, İstanbul’da görüşürüz' diye mesaj atması kafaları karıştırdı.

Yeni Şafak
11:10 - 7/01/2016 Perşembe
Güncelleme: 11:09 - 7/01/2016 Perşembe
Diğer

Oussama Tannane transferi iyice yılan hikayesine döndü. İtalya'nın Atalanta Kulübü ile anlaştığı ileri sürülen Fas asıllı Hollandalı futbolcunun Türkiye'den bir dostuna attığı mesaj kafaları karıştırdı.



Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde yer alan habere göre; Tannane transferi hakkındaki düşüncesini sorduğu yakın dostuna “İnschallah (İnşallah), İstanbul'da görüşürüz” diye cevap verdi. Gönlü Galatasaray'da olan 22 yaşındaki futbolcu dört gözle iki kulüp arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlanmasını bekliyor.



'Galatasaray daha iyi bir teklifle gelebilir'

Heracles Başkanı Jan Smit'in yaptığı açıklama ise iyice kafaları karıştırdı. Tannane'nin İtalya'nın Atalanta takımı ile anlaştığı yolundaki haberlere karşın Hollandalı yönetici, “Malaga da oyuncumuzla ilgileniyor. Galatasaraylı yöneticiler bize geldiler ama onlardan daha iyi bir teklif bekliyoruz” dedi. Smit, istedikleri rakam sorulduğunda “Galatasaray istekli ama 3 milyon euro'nun çok altında bir fiyat sundu. Belki daha iyi bir teklifle gelebilirler, bilemeyiz, ilgi devam ediyor. Bu konuda geri adım atmayacağız” diye konuştu.



Tannane kimdir?

Daha önce altyapı kariyerinde Ajax ve PSV formaları giyen, 2012-13 sezonunda ise Heerenveen'de profesyonel kariyerine başlayan Oussama Tannane, 2013'ten bu yana Heracles Almelo forması giyiyor. 1994 doğumlu Faslı futbolcu 2013 yılında Heracles'e bedelsiz olarak transfer oldu.



23 gol 9 asist

Heracles formasıyla şu ana kadar 58 maça çıkan Tannane, takımında toplam 23 gol attı ve 9 asist yaptı. Sol kanatta görev yapan genç futbolcu bu sezon ise 13 maçta 9 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi. Tannane aynı zamanda Hollanda U-21 Milli Takımı'nın da 2 kez formasını terletti.






#galatasaray
#Oussame Tannane
#transfer
8 yıl önce