|

İnsua korkuttu

Bursaspor'un dünkü idmanında yapılan çift kale maçta Rumen Kirita'nın sert darbesiyle yerde kalan Arjantinli yıldız antrenmanı yarıda bıraktı. Hemem tedavisine başlanan İnsua'nın ayak bileğinde ödem tespit edildi. Arjantinli futbolcu, yeşil-beyazlıların akşam idmanında da yer almadı

00:00 - 11/07/2010 Pazar
Güncelleme: 23:50 - 10/07/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
İnsua korkuttu
İnsua korkuttu

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Avusturya'da kamp yapan Bursaspor'da Arjantinli Federica İnsua'nın sakatlanması moralleri bozdu. Bad Tattzmannsdorf bölgesinde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde neşeli başlayan antrenmana, Arjantinli yıldızın idmanı tamamlayamamasıyla moralsiz bitti. İdmanda yapılan çift kale maçta Rumen Kirita'nın sert müdehale sonucu yer kalan Arjantinli futbolcu idmanı tamamlayamadı. Hemen tedavisine başlanan Arjantinli yıldızın ayak bileğinde ödem oluştuğu tespit edildi. İnsua, akşam antrenmanında da yer almadı.

KAPTAN ÖMER KALDIĞI YERDEN

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenmana, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra iki ayrı gruba ayrılarak dar alanda pas çalışması gerçekleştirildi. Antrenmanın son bölümünde yeşil-beyazlı futbolcular, yarı sahada çift kale maç yaptı. Futbolcuların sarı ve yeşil olarak 2 ayrı gruba ayrılarak oynadıkları çift kale maçı, sarı takım 4-2 kazandı. Sarı takımın gollerini kaptan Ömer Erdoğan (3) ve Mustafa Keçeli kaydederken, yeşil takımın golleri ise Anıl ve Eren'den geldi. Maçın sonunda karşılaşmayı 4-2 kazanan sarı takım, sevinç gösterisi yaparak foto muhabirlerine poz verdi. Yeşil-beyazlılar, yarında çift idmanla hazırlıklarını sürdürecekler.



14 yıl önce