|

İnternetten futbolcu transferi

Slovenya 1. liginde şampiyonluk adayı Domzale, Linkedin isimli site üzerinden 30 yaşındaki İspanyol sağ bek Alvaro Brachi'yi transfer etti.

Yeni Şafak
15:01 - 2/02/2016 Salı
Güncelleme: 13:16 - 2/02/2016 Salı
Diğer

Avrupa'da transfer sezonu kapanırken, son güne ve de tüm sezona damga vuran transfer Slovenya'dan geldi. Kralspor'da yer alan habere göre; Slovenya 1. liginde şampiyonluk mücadelesi veren ve Ljubljana ile Maribor takımlarının ardında üçüncü durumda bulunan Domzale takımı, internet üzerinden profesyonel oyuncu transferi gerçekleştirdi.



'Ab pasaportu olan, tercihen 3-4-3'e uyumlu'

LinkedIn isimli siteye geçtiğimiz ay ilan veren sarı-lacivertli kulüp, amacına dün itibariyle ulaştı. Kulübün verdiği ilanda "Avrupa Birliği pasaportu olan bir sağ bek arıyoruz. Ofansif 3-4-3 sistemine uyumlu olması tercih sebebidir" şeklinde ifadeler kullanılmıştı. Daha önce Real Betis, Espanyol gibi İspanyol takımlarının yanında Yunanistan'da Anothosis ve Macaristan'da Videoton forması giyen Alvaro Brachi ilana cevap verdi.



'Skubic'in yerine alındı'

Takımla yollarını ayıran ve Konyaspor'a transfer olan Nejc Skubic'in yerine oyuncu arayan ekip, 30 yaşındaki İspanyol futbolcuyu kadrosuna kattı. Brachi ile 1.5 yıllık anlaşma imzalandı.


#Alvaro Brachi
#Linkedin
#domzale
#transfer
8 yıl önce