|

İntikamı düşünen iki mezar kazar!

00:00 - 13/09/2007 Perşembe
Güncelleme: 01:47 - 13/09/2007 Perşembe
Yeni Şafak
İntikamı düşünen iki mezar kazar!
İntikamı düşünen iki mezar kazar!

Malta maçından sonra eleştiri oklarının hedefi haline gelen Fatih Terim Macaristan maçından sonra Avrupa Şampiyonası'na gitme yolunda inancını taşıdığını söylerken medyaya yüklenmekten de geri kalmadı. Çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyen Terim, “Krizi atlatmak için 3 puan önemliydi. Maçtan önce yeneceğimizi söylemiştim. Ben liderim. Krizi yönetmek zorundayım. Bu kriz iyi yönetildi. En ufak bir sallantıda şampiyonya gidemezsiniz. Çozuklar da aslanlar gibi oynadı. Eğer birşey üretiyorsanız hata yapacaksınız ben de üreten olduğuma göre hata yapacağım” diye konuştu.


MEDYAYA YÜKLENDİ

Medyanın Malta maçı sonrası yaptığı eleştirilere de değinen Terim “İntikam alır gibi yazılar yazmamalılar. Ben o yazılardan birşeyler almalıyım. İntikam düşünürseniz iki mezar yaptırmalısınız” yorumunda bulundu. Malta maçından sonra daha önemli hale gelen bir maçta milli takımın böyle eleştirilmemesi gerektiğini söyleyen tecrübeli hoca, “Gaye ortak olduğuna göre eleştiriler Macaristan maçından sonra yapılmalıydı” dedi. Hedeflerinin Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmak olduğunu söyleyen Terim, bu inancı taşıdığını Malta maçından sonra söylediğini, bugün de düşüncelerinin değişmediğini söyledi.


Galibiyet primi 30'ar bin dolar

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy maçtan sonra soyunma odasına inerek, futbolcuları Macaristan galibiyeti nedeniyle kutladı. Oyuncuları tek tek öpen Ulusoy, “Allah sizden razı olsun. Hepimizin yüzünü güldürdünüz” dedi. Milliler, Macaristan maçını kazandıkları için 30'ar bin dolar prim almaya hak kazandılar.



17 yıl önce