|

İrfan Can Kahveci transfer hedefini açıkladı

Sarı-lacivertlilerin devre arasında kadrosuna kattığı milli futbolcu İrfan Can Kahveci, tuttuğu takımla ilgili soruya, "Ben her zaman Fenerbahçeliydim" cevabını verdi. Transfer hedefini de açıklayan başarılı futbolcu, "Mesut (Özil) abinin katkılarıyla Fenerbahçe'den Avrupa'ya gideceğim" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi
12:33 - 2/03/2021 Salı
Güncelleme: 12:59 - 2/03/2021 Salı
Yeni Şafak
İrfan Can Kahveci'nin kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
İrfan Can Kahveci'nin kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Süper Lig'de Antalyaspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, idman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

25 yaşındaki futbolcunun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;


"Ben her zaman Fenerbahçeliydim"

  • "Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Benim yakınlarım hangi takımı tuttuğumu bilir. Fenerbahçe'de olduğum için söylemiyorum; ben her zaman Fenerbahçeliydim.
"Mesut abinin katkılarıyla Fenerbahçe'den Avrupa'ya gideceğim"
  • "Mesut (Özil) abi dünyanın en futbolcularından biri. Ondan ne kaparsam benim için kar. İnşallah Fenerbahçe'den Avrupa'ya gideceğim, bunu da Mesut abinin katkıları ile yapabilirim."
"Başakşehir'in menfaatleri ve benim isteğim neyse onu yaptık"

  • "Ben transfer sürecinde hiç konuşmadım, açıklama yapmadım. Başakşehir'in menfaatleri ve benim isteğim neyse onu yaptık. Sonucunda da Fenerbahçe'ye geldik."
"Hayalimdeki takımda şampiyonluk yaşamak istiyorum"
  • "İki sene üst üste şampiyon olmak isterim. Fenerbahçe'de bunu bu sene yapabileceğimizi de düşünüyorum. Ben de hayalimdeki takımda şampiyonluk yaşamak istiyorum."
"Avrupa olmadı Fenerbahçe oldu"

  • "Milli Takım'da her zaman olmak, bayrağımızı temsil etmek isterim. Başakşehir'den ayrılma düşüncem yoktu aslında. Avrupa olmadı Fenerbahçe oldu. İnşallah Avrupa Şampiyonasında güzel işler yaparız. Orada çok iyi bir aile olduk. En iyi şeyi yapacağımızı düşünüyorum."
"Her ülkede her ligde forma giyebilirim"

  • "La Liga'yı kendime daha uygun görüyorum. Ancak her ülkede her ligde forma giyebilirim."

"Oynayabilecek durumdayım"

  • "Şu an hazırım oynamak için. Hocamız görev verirse oynayabilecek durumdayım. İnşallah başka sakatlık yaşamam."

#Fenerbahçe
#İrfan Can Kahveci
3 yıl önce