|

İrfan Can Kahveci'den Mesut Özil itirafı

Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Mücadelede sonrasında takım otobüsünde kulüp kanalına konuşan İrfan Can Kahveci, takım kaptanı Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulundu.

Haber Merkezi
22:37 - 21/11/2021 Pazar
Güncelleme: 22:44 - 21/11/2021 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçeli futbolcuların derbi sevinci
Fenerbahçeli futbolcuların derbi sevinci

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Mücadeleyi Fenerbahçe 2-1 kazandı. Sarı-kırmızılı takımın golünü 16. dakikada Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri ise 31. dakikada Mesut Özil ve 90+4. dakikada Miguel Crespo attı.

İrfan'dan Mesut Özil itirafı: 10 metrede çok hızlı

Galatasaray galibiyeti sonrasında takım otobüsünde kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan İrfan Can Kahveci, Mesut Özil'in attığı gol hakkında konuştu. Topu aldıktan sonra Mesut Özil ile buluşturan Kahveci, Özil'in ilk metrelerde çok hızlı olduğunu söyledi. İrfan Can, "Mesut abi, ilk 10 metrede çok hızlı. Yakalanması zor. Daha sonra vites küçültüyor. Asist kralı olsun diye aldık, gol kralı olacak" ifadelerini kullandı.

  • "İrfan çok güzel pas attı"
  • Attığı gol hakkında konuşan Mesut Özil, asisti yapan İrfan Can Kahveci'yi tebrik etti. Özil, "İrfan çok güzel pas attı. Onun asist kralı yapacağız" dedi.

#Fenerbahçe
#Mesut Özil
#İrfan Can Kahveci
#Galatasaray
2 yıl önce