|

İskender imzaladı Reis yolda

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Bucaspor'dan forvet oyuncusu İskender Alın'ı renklerine bağladı. Sarı-kımızlılıarın Osmanlıspor forması giyen Muhammed Reis'e de imza attırmaya oldukça yakın olduğu belirtildi.

Yeni Şafak
12:32 - 12/07/2015 Pazar
Güncelleme: 09:40 - 12/07/2015 Pazar
IHA

Yeni sezon hazırlıklarına devam ederken bir diğer taraftan da transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, hücum hattına futbol kamuoyunun Başakşehir'den tanıdığı golcü bir ismi dahil etti.


Sarı-kırmızılılar, Bucaspor'da geçen sezon attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken İskender Alın ile Bolu kampında 1 yıllık sözleşme imzaladı. Bu transferle birlikte golcü oyuncu sayısını 3'e çıkaran Yeni Malatyaspor, 10 günü geride bıraktığı Bolu'da daha geniş bir kadroyla çalışma fırsatı da buldu.


31 yaşındaki İskender Alın imzayı atar atmaz Yeni Malatyaspor'un kampına dahil olarak çalışmalara başladı.



Muhammed Reis de imzaya yakın

Transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten Yeni Malatyaspor'un İskender'den sonra Muhammed Reis'e de imza attırmaya oldukça yakın olduğu belirtildi.


Geçen sezon attığı gollerle Osmanlıspor'un Süper Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi olan Muhammed ile görüşen sarı-kırmızılı yönetimin, tecrübeli oyuncunun yüksek maliyetini aşağı çekmeye çalıştığı ifade edildi.

#iskender alın
#muhammed reis
#transfer
#yeni malatyaspor
9 yıl önce