|

İsmail Kartal: 5-6 hafta yok

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ludogorets maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Deneyimli teknik adam, sakat oyuncuların son durumunu aktardı.

Ömer Faruk Temür
15:08 - 25/10/2023 Çarşamba
Güncelleme: 16:01 - 25/10/2023 Çarşamba
Yeni Şafak
İsmail Kartal - Aleksander Djiku
İsmail Kartal - Aleksander Djiku

UEFA Konferans Ligi H Grubu 3. hafta karşılaşmasında yarın Fenerbahçe sahasında Ludogorets'i konuk edecek. Karşılaşma öncesi teknik direktör İsmail Kartal ile futbolculardan Aleksander Djiku basın toplantısı düzenledi.


İsmail Kartal'ın açıklamaları:
'Hedefimiz maçı kazanmak'

"Ludogorets analizlerimizi yaptık, maçlarını izledik. Bazı oyuncularının sakatlık sorunu var. Sakatlık dereceleri hakkında bilgimiz yok. Ludogorets 12 yıldır Bulgaristan Ligi'nde şampiyon. İlk kez bu sezon çalkantılı günler geçiriyorlar. Ligin gizli lideri durumundalar. Hocaları değişti, eski hocaları daha önce Ludogortest'te çalıştı. Bu takıma karşı dersimize çalışıyoruz. Tek hedefimiz yüksek özgüvenle maçı kazanmak, 3 puan almak"


'Saha dışı ile ilgilenmiyoruz'

"Hem Süper Lig'de, hem de Avrupa'da maç maç düşünüyoruz. Geriye bakmıyoruz. Önümüzdeki sadece ilk maç olur. Saha dışı ile ilgilenmiyoruz"


'İlk 11 için karar vermedim'

"Ludogorets'in 7-1 mağlup olduğu maçı izledik. Maçın skoru o değil! her gelen top oluyor. Kaleci hataları var. 7 gol yedikleri için hafife alınacak takım değil. Rakibi ciddiye alıyoruz. İlk 11 için karar vermedim. En iyi 11 ile sahaya çıkacağız"


'5-6 hafta yok'

"Emre Mor idmanlara başladı. Serdar Aziz ile ameliyat sonrası konuştuk. 5-6 hafta sonra aramıza dönecek. Dominik Livakovic'te problem yok. Ludogorets maçında oynayabilir"


'Pendikspor'un sorunu'

"Bunun kararını TFF verecek. 2.500 kapasiteli stadı Süper Lig çıkıyorsa, o zaman stadın, zemin hazır olması lazım. Herkes eşit şartlarda oynasın. Bizim sorunumuz değil. Pendikspor'un ve yönetimin sorunu. Mecburen gidip oynayacağız. Daha iyi imkanlarda oynamak herkes ister. Bizim stadımıza gelen nasıl iyi şekilde oynuyorsa, biz de her gittiğimiz yerde aynı şartlarda oynamak isteriz."


Alexander Djiku ise şöyle konuştu:

"Zor bir maç olacak. Hedefimiz galibiyet"


"Fenerbahçe'de çok iyi karşılandım. Adaptasyonum kısa sürdü. Her şey iyi gidiyor, takım içerisinde çok iyi bir hava var. Bu da benim işimi kolaylaştırıyor. Ben de elimden gelenin en iyisini yapmak için uğraşıyorum. Sahada iyi bir oyun ortaya koymayı istiyorum. Maç oynadıkça, birbirimizi daha iyi tanıyoruz"


"Becao ile iyi bir uyum yakaladık. Biz sahada işimizi yapmaya çalışıyoruz. Hocamızın bizden istediği her şeyi yapmak için mücadele ediyoruz"






#Fenerbahçe
#İsmail Kartal
#Aleksander Djiku
#UEFA Konferans Ligi
#Ludogorets Razgrad
6 ay önce