|

İsmail Kartal'dan şok iddia

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Akhisar Belediyespor yenilgisinin sebebinin son dakikalardaki disiplinsiz oyun olduğunu söylerken, hakem Özgür Yankaya hakkında da önemli iddialarda bulundu.

Yeni Şafak
09:54 - 24/02/2015 Salı
Güncelleme: 07:59 - 24/02/2015 Salı
AA

Kartal, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya 3 puan almak için çıktıklarını belirterek, "Maçı kazanıp, hem lider olmak hem de yolumuza moralli devam etmek istiyorduk. Oyunun kontrolü tamamen bizdeydi ama çok gol kaçırdık" dedi.


Baştan sona üstün oynadıklarını kaydeden İsmail Kartal, "Son 15 dakika disiplinsiz oynadık ve yenildik. Bu maçtan kendimize ders çıkartıp, daha iyi sonuçlar almak için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz" diye konuştu.


'Custodio'yu atamadı'

Maçın hakemi Özgür Yankaya'nın, 4. hakemin uyarısına rağmen Akhisar Belediyesporlu Custodio'yu oyundan atmadığını iddia eden İsmail Kartal, hakeme tepki gösterdi.

"Maçın 49. dakikasında 4. hakemin 3-4 sefer '27 numara Custodio'yu at at' demesine rağmen Custodio'yu atmadı" diyen Kartal, "Aynı pozisyonun devamında Sow'un karşı karşıya avantajı varken, hem bizim avantajımızı kesti hem oyuncuyu atmadı. Bu bana biraz düşündürücü geldi" ifadelerini kullandı.      


'Art niyet görmüyorum'

İsmail Kartal, bir gazetecinin ligin ilk yarısında Kadıköy'de oynanan ve kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın ceza aldığı Gençlerbirliği maçını da Özgür Yankaya'nın yönettiğini hatırlatıp, "Bir art niyet görüyor musunuz?" şeklindeki sorusu üzerine, "Art niyet olduğunu düşünmüyorum. O maçta da Kadlec'e direk girilen pozisyonda kırmızı kart göstermesi gerekirken, göstermemişti. Sadece bana enteresan geliyor. Bu kadar benim kulağımla duyduğum bir şey, hem avantajımız kesiliyor hem oyuncuyu atmıyorsunuz. Bu bana düşündürücü geldi" değerlendirmesini yaptı.
#Fenerbahçe
#İsmail Kartal
#Özgür Yankaya
9 yıl önce