|

İspanyol devinden Dorukhan hamlesi

Beşiktaş’taki etkili futboluyla A Milli takıma yükselen Dorukhan Toköz, Genoa’dan sonra Atletico Madrid’in de gündemine geldi. Genç oyuncunun menajeri Necdet Ergezen, İspanyol kulübünün Dorukhan için nabız yokladığını, birçok kulübün de takip ettiğini dile getirdi.

Haber Merkezi
09:04 - 4/04/2019 Perşembe
Güncelleme: 09:17 - 4/04/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Dorukhan Toköz bu sezon Beşiktaş'a 3 gol 1 asistlik katkı sağladı.
Dorukhan Toköz bu sezon Beşiktaş'a 3 gol 1 asistlik katkı sağladı.

Beşiktaş’ta son dönemin en çok konuşulan ismi Dorukhan Toköz, Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Siyah- beyazlı takımda yıldızı parlayan Dorukhan’a, İspanyol devi Atletico Madrid’in talip olduğu açıklandı.

AS gazetesine konuşan Dorukhan’ın menajeri Necdet Ergezen, “Atletico Madrid’in oyuncuyu takip ettiğini biliyorum. Doğrudan beni aramasalar da dolaylı şekilde bana ulaşıp, ilgilerini bildirdiler” dedi. Ergezen, Dorukhan’a başka kulüplerin de ilgisinin bulunduğunu ancak Beşiktaş’ın teklifleri yetersiz bulduğunu dile getirdi.

Ekonomik sıkıntılarla boğuşan Beşiktaş yönetimi, cazip edici bir teklif gelmesi halinde, 22 yaşındaki oyuncuyu satacak.

15 milyon euro isteniyor

Dorukhan’a daha önce İtalyan Genoa kulübü de teklifte bulunmuştu. Beşiktaş’ın İtalyan ekibi tarafından önerilen 6 milyon euroyu beğenmediği ve 15 milyon euro istediği de öne sürülmüştü.

Dorukhan Toköz bu sezon Beşiktaş’ta gösterdiği performansla orta sahada ön plana çıktı. Genç oyuncu, Milli Takım aday kadrosuna girmeyi başardı ve son oynanan Moldova maçında da ilk 11’de yerini aldı.

  • 1996 doğumlu oyuncu bu sezon başında Eskişehirspor’dan Beşiktaş’a geldi. Siyah-beyazlıların yaz dönemindeki ilk transferi olan Dorukhan, 19 maçta 3 gol atıp 1 de asist yaptı.


#Dorukhan Toköz
#Beşiktaş
5 yıl önce