|

İssiar Dia geldi Deivid gidiyor

Krasiç'i alamayan sarı-lacivertliler sağ kanadı Senegalli oyuncu ile takviye edecek. Aykut Kocaman'ın agresif oyun anlayışında Stoch sol, Dia sağa monte edilecek. Bu durumda Deivid gönderilecek

00:00 - 11/07/2010 Pazar
Güncelleme: 00:46 - 11/07/2010 Pazar
Yeni Şafak
İssiar Dia geldi Deivid gidiyor
İssiar Dia geldi Deivid gidiyor

Senegailli Issiar Dia ile prensipte anlaşan F.Bahçe nokta transfer dışında, yeni oyuncu kadrosunu şekillendirdi. Daha önce yaptığı basın toplantısında agresif, hücumu düşünen bir oyun anlayışı ile takımını sahaya süreceğini söyleyen Aykut Kocaman, taşları yerinden oynatacak. Yeni sistemde Stoch sol kanatta, Dia ise sağda oynayacak. Bu durumda Deivid kendisine yer bulamayacak. Yılda 2.5 milyon euro ödediği bir futbolcuyu kenarda oturtmak istemeyen F.Bahçe yönetimi Brezilyalı oyuncuyu ya satacak ya da kiralayacak.

Dia'nın sağ kanattaki alternatifi Kazım Kazım olacak. F.Bahçe'de değişmeyen tek yer ise savunma. Kalede Volkan oynarken, önünde Gökhan, Lugano, Bilica ve Santos geri dörtlüyü oluşturacak. Orta sahada ise sadece Emre'nin yeri garanti. Kaptan Alex bile yedek kalabilecek. F.Bahçe yönetiminin Dia transferinde sona geldiği, kulübü Nancy ile süren bonservis pazarlığının bitmek üzere olduğu ifade edildi. Fransız kulübü Senegalli futbolcu için 8 milyon euro isterken, sarı-lacivertliler 4 yıla yaymak kaydıyla 6 milyon euro vermeyi teklif ediyor.


Kocaman Başkan'a son raporu sundu

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'la, Başkan Aziz Yıldırım transfer çalışmalarını değerlendirmek üzere dün bir araya geldi. Kocaman'ın bu toplantıda görüşlerini içeren bir raporu Başkan Yıldırım'a sunduğu öğrenildi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Kocaman'ın Başkan Yıldırım'a sezonun başlamasına çok az bir süre kaldığını, transferlerin bir an önce sonuçlandırılmasının gerektiğini söylediği ifade edildi.


F.Bahçe yarın kamp için Belçika'ya gidiyor

Yeni sezon hazırlıklarına Samandıra'da yaptığı çalışmayla start veren sarı-lacivertliler, yurt dışı kamp çalışması için yarın Belçika'ya gidecekler. Kocaman'ın verdiği iki günlük izin nedeniyle F.Bahçeli futbolculara bugün de idman yok. Sarı-lacivertliler yarın saat 12.00'de özel uçakla Belçika'ya gidecekler. Kocaman'ın, sakat olduğunu öne sürerek idmanlara çıkmayan Güiza'yı kampa götürmeyeceği belirtiliyor.


Güiza'ya final izni verilmedi

İspanya Futbol Federasyonu'nu (RFEF), Dünya Kupası eleme grubu maçlarında forma giyen, ancak Güney Afrika'ya giden kadroya giremeyen, aralarında Daniel Güiza'nın da bulunduğu 4 futbolcusunu final maçı için Johannesburg'a davet ederken, Fenerbahçe'nin Güiza'ya izin vermediği belirtildi. İspanyol basını, F.Bahçe'nin sezon öncesi hazırlıklarını gerekçe göstererek izin vermediğini bildirildi.



14 yıl önce