|

İstanbul''a 2020''yi müjdeleyen övgüler!

İngiltere Spor ve Turizm Bakanı Hugh Robertson, Londra Olimpiyatları'nda görevli bir heyetle Kadir Topbaş'ı makamında ziyaret etti. Robertson, İstanbul'a övgüler yağdırdı.

Cihan
00:00 - 20/02/2013 Çarşamba
Güncelleme: 14:14 - 20/02/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
İstanbul''a 2020''yi müjdeleyen övgüler!
İstanbul''a 2020''yi müjdeleyen övgüler!

İngiltere Spor ve Turizm Bakanı Hugh Robertson, Londra Olimpiyatları'nda görevli bir heyetle Kadir Topbaş'ı makamında ziyaret etti. Bakan Robertson ve heyetin, İstanbul'un 2020 Olimpiyatlarına hazır olup olmaması konusunda değerlendirmelerde bulunduğu bildirildi.

Topbaş ve Bakan Robertson, görüşme sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İkili, açıklamalarda, İstanbul'un 2020 olimpiyatlarına hazır olduğunu belirtti.

Bakan Robertson ise, "Başkanın İstanbul'u toplu taşımadan kentsel dönüşüme kadar her alanda heyecan verici yapmış olduğu katkılardan dolayı kendisini tebrik etmek istiyorum. 2020 planlarını inceledik ve çok etkilendik. Çünkü bu planlarda İstanbul'un Avrupa ve Asya'nın en iyi yönlerini bir araya getiren ve bunun arkasında muhteşem bir tarihi yatıran bir kent olduğunu gördük. Bunun da olimpiyatlar içinde gerçekten uygun bir ortam olduğunu düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

11 yıl önce