|

İstanbulspor'un efsanesi kalp rahatsızlığı geçirdi

İstanbulspor'un efsane futbolcularından Kosta Kasapoğlu eski takımını ve arkadaşlarını ziyaret etmek için geldiği İstanbul'da kalp rahatsızlığı geçirdi.

Yeni Şafak
14:40 - 6/06/2015 السبت
Güncelleme: 11:50 - 6/06/2015 السبت
DHA

1956-1972 yılları arasında İstanbulspor forması giyen ve oynadığı 400'e yakın maçta 96 gol atarak sarı-siyahlıların en çok gol atan futbolcusu olan Kosta Kasapoğlu, futbolu bıraktıktan sonra Yunanistan'a yerleşti. Fırsat buldukça Türkiye'ye gelen ve hem İstanbul'u, hem eski takımını, hem de arkadaşlarını ziyaret eden Kasapoğlu'nu bu kez kötü bir sürpriz karşıladı.



İstanbul Erkek Lisesi'nin aşure gününe katılan Kosta Kasapoğlu bir kaç gün önce aniden rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Damar tıkanıklığı tespit edilen ve tedavisi yapılan Kasapoğlu dün akşam hastaneden taburcu oldu.



GÖKHAN KESKİN DE KASAPOĞLU'NU ZİYARETE GELDİ

İstanbulspor'da bir dönem beraber forma giyen Ahmet Ürkmezgil, Dimitri, Yavuz ve Muhittin büyük bir vefa örneği göstererek Kosta Kasapoğlu'nu hastanede bir an olsun yalnız bırakmadılar.



Beşiktaş için Brezilya'da futbolcu bakan ve 1996-2001 yıllarında İstanbulspor'da forma giyen Gökhan Keskin de Brezilya'dan döner dönmez ayağının tozu ile soluğu hastanede aldı ve Kosta Kasapoğlu'nu ziyaret ederek moral verdi.



KOSTA KASAPOĞLU: "HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Kasapoğlu eski futbolcuların kendisi ile ilgilenmelerinden duyduğu mutluluğu, "Çok iftihar ediyorum. Bekliyordum, hakikaten herkes gelip beni gördü. Ben de onlara teker teker teşekkür ediyorum" şeklinde dile getirdi.



AHMET ÜRKMEZGİL: "KASAPOĞLU BİZİM YAŞAYAN EFSANEMİZDİR"

Beşiktaş Genel Sekreteri ve İstanbulspor'un eski futbolcusu Ahmet Ürkmezgil ise, "Kasap abi zamanının en ünlü, en naif, en ince futbolcularından biriydi. Gerçekten O'nun yeri İstanbulspor'da çok başkadır. İstanbulspor'daki tüm futbolcuların yeri çok farklıdır ama Kasap ağabey bir idoldü. Buraya geldiğinde biz onunla çok güzel günler geçireceğiz diye düşünürken maalesef hastalığı nüksetti. Kasapoğlu bizim, İstanbulspor'un yaşayan efsanesidir" diye konuştu.



İstanbulsporlu eski futbolcular Kosta Kasapoğlu'na sevineceği bir haber de verdiler ve onun futboldan emekli olabilmesi için gerekli işlemleri başlattıklarını efsane futbolcuya müjdelediler.


#kosta kasapoğlu
#hastane
#ziyaret
#istanbulspor
٪d سنوات قبل