|

İşte Bayern'in yeni hocası

Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, teknik direktör Pep Guardiola ile sezon sonunda yolların ayrılmasıyla yerine Carlo Ancelotti'yi getireceğini resmen açıkladı.

Yeni Şafak
12:55 - 20/12/2015 Pazar
Güncelleme: 13:22 - 20/12/2015 Pazar
Diğer

Bayern Münih'te Carlo Ancelotti dönemi resmen başlamak üzere... Bavyera ekibinden sezon sonu resmen ayrılacak olan Pep Guardiola'nın yerine İtalyan Carlo Ancelotti göreve gelecek.



Alman kulübün Carlo Ancelotti'ye yıllık 15 milyon euro değerinde bir teklif yaptı ve Ancelotti bu teklifi kabul etti. İtalyan çalıştırıcı 2019 yılına kadar Alman ekip ile sözleşme imzaladı.



Fanatik'ye yer alan habere göre; Bild gazetesinde konuşan Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Bayern Münih'ten sezon sonu görevinden ayrılacak olan Pep Guardiola'nın yerine İtalyan hoca Carlo Ancelotti'nin getirileceğini açıkladı.




Guardiola'nın Münih kariyeri

Bayern Münih başında 135 maça çıkan Pep Guardiola, 105 galibiyet elde ederken, 11 beraberlik aldı ve sadece 19 kez mağlup oldu. İspanyol teknik adam, Bayern Münih'e 2 Bundesliga şampiyonluğunun yanı sıra 1 de Almanya kupası şampiyonluğu yaşadı.




Ancelotti kimdir?

Kariyerinde en son Real Madrid'i çalıştıran Carlo Ancelotti ise, İspanyol ekipte 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ve 1 İspanya Kral Kupası şampiyonluğu yaşadı. Şu ana kadar 16 kupa kazanan 56 yaşındaki deneyimli hoca, 3 Şampiyonlar Ligi, 2 Kulüpler Dünya Kupası, 3 UEFA Süper Kupası, 1 Premier lig şampiyonluğu, 1 İngiltere Lig Kupası şampiyonluğu, 1 İngiltere Community Shield şampiyonluğu, 1 Fransa ligi şampiyonluğu, 1 İtalya ligi şampiyonluğu ve 1 İtalya Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.




#bundesliga
#bayern münih
#pep guardiola
#teknik direktör
#carlo ancelotti
8 yıl önce