|

İşte Bilic'in istediği sağ bek

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımında forma giyen Portekizli sağ bek oyuncusu Ivo Pinto ile ilgilendiklerini söyledi.

Yeni Şafak
17:53 - 17/11/2014 Pazartesi
Güncelleme: 17:57 - 17/11/2014 Pazartesi
AA
Hırvat basınına açıklamalarda bulunan Bilic, uzun süredir sağ bek arayışında oldukları hatırlatılması üzerine, "Dinamo Zagreb'den Ivo Pinto ile ilgileniyoruz ama şu an için bir anlaşma ve ortada kesin bir şey yok. Takımıyla mukavelesi olan bir oyuncu" değerlendirmesinde bulundu.


Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışına da değinen Hırvat teknik adam, "Zorlu bir ligde mücadele ediyoruz. Büyük bir kulüpteyim ve beklentiler yüksek. Türkiye'de finansal açıdan güçlü Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş olmak üzere dört büyük takım bulunuyor. Sorunumuz stadımızın olmaması ve geçmişten gelen borçlar. Yine de ne olursa olsun hedefimizde sapma yok. Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.


Kariyerine Porto'da başlayan 24 yaşındaki Ivo Pinto, ülkesinde Rio Ave'nin yanı sıra Gil Vicente, Vitoria Setubal, Covilha ve Uniao Leiria'da kiralık olarak forma giydi. Daha sonra Romanya'nın Cluj takımına transfer olan Pinto, geçen sene 1 milyon avro karşılığında 4 yıllık sözleşme imzaladığı Dinamo Zagreb ile Hırvat liginde şampiyonluk yaşamayı başardı.


Bu sezon Dinamo Zagreb formasıyla 23 maçta görev yapan Pinto, 4 asist yaptı.
#Futbol
#Slaven Bilic
#SÜPERLİG
#Beşiktaş
#Ivo Pinto
#Dinamo Zagreb
9 yıl önce