|

İşte Fatih Terim'in 19'luk prensi!

Geldiği dönemden bu yana genç oyunculara sıkça forma şansı veren Fatih Terim, bu kez gözünü Muhammed Alperen'e çevirdi.

.
00:00 - 16/07/2013 Salı
Güncelleme: 11:52 - 16/07/2013 Salı
Yeni Şafak
İşte Fatih Terim'in 19'luk prensi!
İşte Fatih Terim'in 19'luk prensi!

Geldiği dönemden bu yana genç oyunculara sıkça forma şansı veren Fatih Terim, bu kez gözünü Muhammed Alperen'e çevirdi. Henüz 19 yaşında olan genç file bekçisi Muhammed Alperen, Fatih Terim tarafından Galatasaray'ın 22 Temmuz'da Slovenya'da yapacağı kampa götürülecek.

'de yer alan habere göre, Genç kaleci sezon sonu yaklaşırken, yedek kaleciler Aykut, Ufuk ve Eray'dan sonra A takım idmanlarına çağırılmıştı. Sarı-kırmızılı takımın Schalke ile Almanya'da oynadığı maç için Almanya'ya da götürülen Muhammed, Türkiye U15, U16, U17, U18, U19 ve U20 takımlarında da görev yaptı.
HAGİ'NİN TURNUVASINDA PARLADI

Galatasaray forması ile 7. senesine geçiren Muhammed'in yıldızı Hagi tarafından düzenlenen ve Barcelona, Real Madrid, Galatasaray, Academia Hagi takımlarının 17 yaş altı kadrolarıyla mücadele ettiği turnuvada parlamıştı. Genç kaleci bu organizasyonda turnuvanın en iyi kalecisi seçilmişti.

AİLECE GALATASARAYLI

Futbola Balıkesir Yeni Sanayispor'da başlayan Alperen, Galatasaraylı bir aileden geliyor. Alperen gibi 8 yıl profesyonel futbol oynayan babası Levent Uysal yaptığı açıklamada, ailecek Galatasaraylı olduklarını söylerken, küçüklüğümden beri Galatasaraylıyım. Balıkesirspor ve Edremitspor'da 8 yıl profesyonel futbol oynadım. En büyük hayalim Galatasaray ve Türkiye Milli Takımı'nın kalesini korumaktı. Ancak olmadı. Bu hayalimi oğlumun gerçekleştireceğine inanıyorum' ifadelerini kullandı.

11 yıl önce