|

İsviçre gole doymadı

FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nda, BC Place Stadı'nda oynanan C Grubu maçında İsviçre, Ekvador'u 10-1 yendi. İsviçre'den Romana Bachmann ve Fabenne Humm 3'er gol atarak hat-trick yaptı.

Yeni Şafak
09:33 - 13/06/2015 Cumartesi
Güncelleme: 06:49 - 13/06/2015 Cumartesi
IHA

Kanada'da devam eden FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nda C ve D gruplarında 4 maç oynandı. Vancouver'da BC Place Stadı'nda oynanan C Grubu maçında İsviçre, Ekvador'u 10-1 yendi. Karşılaşmada kendi kalesine 2 gol atan Evadorlu Ponce, penaltıdan takımının tek golünü de İsviçre ağlarına gönderdi. İsviçre'den Romana Bachmann ve Fabenne Humm 3'er gol atarak hat-trick yaptı. İsviçre'nin diğer golleri Eseosa Aigbogun ve Martina Moser'den geldi.



Aynı statta oynanan C Grubu'nun diğer karşılaşmasında Japonya, Kamerun'u 2-1 yendi. Japonya'nın gollerini Aya Sameshima ve Yuika Sugasawa atarken, Kamerun'un tek golünü Ajara Nchout kaydetti.



D Grubu'nda iki maç ise Winnipeg kentindeki Winnipeg Stadı'nda oynandı. İlk karşılaşma Avustralya, Nijerya'yı Kyah Simon'un golleriyle 2-0 yendi. Grubun diğer maçında ABD ile İsveç 0-0 berabere kaldı.



Dünya Kupası'na E Grubu'ndaki Brezilya-İspanya ve Güney Kore-Kosta Rika, F Grubu'ndaki Fransa-Kolombiya ve İngiltere-Meksika maçlarıyla devam edilecek.

#FIFA Kadınlar Dünya Kupası
#isviçre
#ekvador
9 yıl önce