|

İsviçre hakem Rosetti'ye öfkeli

00:00 - 9/06/2008 понедельник
Güncelleme: 02:07 - 9/06/2008 понедельник
Yeni Şafak
İsviçre hakem Rosetti'ye öfkeli
İsviçre hakem Rosetti'ye öfkeli

Çarşamba günü Türkiye ile “tamam ya da devam” niteliğinde bir maça çıkacak İsviçre, Çek Cumhuriyeti maçında gösterilen kötü hakem yönetiminin zaferlerini çaldığından şikayetçi. Teknik direktör Kobi Kuhn, Çek Cumhuriyeti karşısında iki net penaltılarının verilmediğini iddia etti. Kuhn Çek oyuncuların ceza sahası içinde iki kez elle topa müdahale ettiği belirterek, “Bana göre pozisyonların tekrarını izledikten sonra İsviçre lehine 2 penaltı çalınması gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.


Donadoni, 11'i ve sistemi belirledi

Son Dünya şampiyonu İtalya, Avrupa Şampiyonası ilk karşılaşmasında bugün Hollanda ile karşılaşırken teknik direktör Donadoni sahaya süreceği kadro ve sistemi belirledi. 4-1-4-1 düzeniyle İtalya'yı sahaya sürecek Donadoni'nin 11'i ise şöyle: Buffon, Zamrotta, Materazzi, Barzagli, Grosso, De Rossi, Pirlo, Gattuso, Camaronesi, Di Natale ve Luca Toni.


Ernst-Happel finale hazır

EURO 2008 finaline evsahipliği yapacak Vienna Ernst-Happel stadı finale yakışır biçimde hazırlandı. 55 bin kapasiteli statta iç ve dış düzenlemeler yapıldı. Stadın dışında seyircilerin giriş kapıları önü çelik parmaklıklarla çevrildi ve saha içi aksesuarları takıldı.


Kayserili Aydın da tamam

F.Bahçe'nin Kayserisporlu Aydın ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi. Genç oyuncuyla el sıkışan sarı-lacivertlilerin bonservisi için kulübüyle görüşmeleri sürdürdüğü belirtildi. F.Bahçe'nin Manisaspor ile her konuda anlaştığı Burak'a hafta içi imza attıracagı belirlendi.


Cale bugün imza atıyor

Trabzonspor'un transfer ettiği Hırvat sol kanat oyuncusu Hrvoje Cale, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 12.00'de düzenlenecek törenle resmi sözleşmeye imza atacak. Cale'nin babasıyla birlikte Trabzon'a geleceği ve şehri gezdikten sonra tatile çıkmak için Trabzon'dan ayrılacağı ifade edildi.



16 лет назад