|

İtalya Milli Takımı Mancini'nin peşinde

İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Giancarlo Abete, Dünya Kupası'na Prandelli ile gitmek istediklerini ancak aksi takdirde yerine en büyük adayın Mancini olduğunu söyledi

Taha Güvendi
00:00 - 31/10/2013 Perşembe
Güncelleme: 00:29 - 31/10/2013 Perşembe
Yeni Şafak
İtalya Milli Takımı Mancini'nin peşinde
İtalya Milli Takımı Mancini'nin peşinde

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin sarı-kırmızılı takıma geldiği günden bu yana devam eden 'Sözleşmesindeki madde gereği teklif gelirse İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü olacak' iddiaları İtalya'da konuşulmaya devam ediliyor. 2014 Dünya Kupası'nın ardından İtalya Milli Takımı'nı bırakmasına kesin gözüyle bakılan teknik direktör Cesare Prandelli'nin yerine geçecek en güçlü adaylardan bir tanesi de Roberto Mancini. Konu hakkında açıklama yapan İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Giancarlo Abete, Mancini ve Prandelli hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

ŞARTLAR DEĞİŞİRSE...

Abete, Dünya Kupası'ndan sonra ayrılacak Prandelli yerine gelecek isimler arasında Mancini'nin de olduğu belirtilmesi üzerine, 'Prandelli profesyonel olarak sezon sonunda bir karar verecek' dedi. Mancini hakkındaki ısrarlı sorular üzerine ise futbol adamı, 'Beğendiğim birçok menajer var ancak Prandelli'nin yeri ayrı. Dünya Kupası'ndan sonra da Prandelli'nin kalmasını istiyorum. Aksi olursa neler olacağını birlikte göreceğiz. Ancak şartlar değişirse Mancini listenin başında olacaktır' ifadelerini kullandı.

Dört koldan Ocak harekatı

Galatasaray'da yerli ve yabancı oyuncu takviyeleri için dört koldan çalışmalar sürüyor. 6+0+4 yabancı kısıtlamasından dolayı yurt içi ve gurbetçi ağırlıklı oyuncular ile ilgilenen sarı-kırmızılıların listesinde Akhisarspor'un orta saha oyuncusu Bilal, sol bek olarak Eskişehirsporlu Tarık Çamdal ve Çaykur Rizesporlu Oğuzhan Berber, sağ bek için Kayserispor'dan Salih Dursun, Tugay Kerimoğlu'nun da takip ettiği ve Avrupa'dan takip ettirdiği çok sayıda gurbetçiyle yakından ilgileniliyor.


11 yıl önce