|

İtalya'da büyük buluşma

Dün Milano'ya giden Okan ve Emre, bugün İnter'le sözleşme imzalayacak. İki futbolcu, Hakan Şükür'le birlikte bir yıl aradan sonra yeniden aynı takımda forma giyecekler.

.
00:00 - 6/07/2001 جمعہ
Güncelleme: 11:58 - 15/05/2014 جمعرات
Yeni Şafak
İtalya'da büyük buluşma
İtalya'da büyük buluşma

GALATASARAY'dan İtalya'nın İnter kulübüne transfer olan Okan Buruk ve Emre Belözoğlu dün Milano'ya gitti. Çok heyecanlı oldukları gözlenen iki futbolcunun bugün yeni kulüpleri İnter'le sözleşme imzalayacakları bildirildi. Okan ve Emre'nin Pazar günü İnter'in yeni transfer ettiği oyuncularla birlikte ön hazırlık kampına katılacakları, daha sonra da takımla birlikte antrenmanlara çıkacakları bildirildi. Okan ve Emre, Hakan Şükür'le birlikte bir yıl aradan sonra yeniden birlikte aynı takımda forma giyecekler.

İKİ FUTBOLCU da çok heyecanlı olduklarını ve İtalya'da başarılı olup, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeyi amaçladıklarını söyledi. Okan, Türkiye'den ayrıldığı için az da olsa buruk olduğunu ifade ederek, "Ancak sonuçta ideallerimizi gerçekleştirmek ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için İtalya'ya gidiyoruz. Bunu da gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. Bu arada İnter, Fiorentina'nın genç kalecisi Toldo ve Parma'nın Portekizli yıldızı Conceicao ile 4'er yıllık sözleşme imzaladı.


23 سال واپس