|

Ivan Leko: Tudor bana akıl verdi

Club Brugge Teknik Direktörü Ivan Leko, Başakşehir maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında "Igor Tudor, en iyi arkadaşlarımdan biri. Her şeyimizi paylaşıyoruz. Buraya gelmeden önce bana bilgi, akıl ve oynayacağım şekli verdi. Başakşehir'i de tanıttı" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
09:10 - 2/08/2017 среда
Güncelleme: 09:24 - 2/08/2017 среда
AA
Ivan Leko, Galatasaray'ın antrenörü Igor Tudor'dan bilgi aldığını söyledi.
Ivan Leko, Galatasaray'ın antrenörü Igor Tudor'dan bilgi aldığını söyledi.

Club Brugge Teknik Direktörü Ivan Leko, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında bugün konuk olacakları Medipol Başakşehir hakkında Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'dan bilgi aldığını söyledi.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına Leko'nun yanı sıra futbolcu Lior Refaelov katıldı.

Galatasaray'ı çalıştıran vatandaşı Igor Tudor'un eski arkadaşı olduğuna değinen Leko şu ifadeleri kullandı:

"Tudor bana akıl verdi"
  • Tudor, en iyi arkadaşlarımdan biri. Her şeyimizi paylaşıyoruz. Buraya gelmeden önce bana bilgi, akıl ve oynayacağım şekli verdi. Başakşehir'i de tanıttı. Bu normal ve arkadaşlar arasında olur.
"Kendisi iyi bir antrenör"

Tudor'u başarılı gördüğünü anlatan Hırvat teknik adam, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

  • "Kendisini iyi bir antrenör olarak görüyorum ama Türkiye'de antrenör olmak zor. Kendisini başarılı görüyorum ama ortam nasıl, hangi takımla ve kimlerle çalışıyor, dışarıdan görmek çok zor."
"Bildiğimiz oyunu oynayacağız"

Medipol Başakşehir karşısına kazanmak için çıkacaklarını vurgulayan Leko, şöyle devam etti:

  • "İlk maçta da Başakşehir'i iyi analiz etmiştik ama 2-0 öne geçtikten sonra bazı dikkatsizliklerle geri düştük. Sonra da 3-3'ü yakaladık. Takımda bazı değişiklikler yaptım. Bildiğimiz oyunu oynayacağız ve buradan başarılı şekilde çıkmaya çalışacağız."

#Club Brugge
#Ivan Leko
7 лет назад