|

İzet Hajrovic Werder Bremen'de

Geçen sezonun devre arasında Galatasaray'a transfer olan İzet Hajrovic Werder Bremen'e imza attı. Böylelikle Sarı-Kırmızılılar'da ikinci bir Ribery vakası yaşanmış oldu.

Eurosport
00:00 - 11/07/2014 Cuma
Güncelleme: 10:14 - 11/07/2014 Cuma
Yeni Şafak
İzet Hajrovic Werder Bremen'de
İzet Hajrovic Werder Bremen'de

Galatasaray'dan sorunlu bir şekilde ayrılıp Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'e imza atan İzet Hayrovic ve Werder Bremen Sportif Direktörü çarpıcı açıklamalar yaptı.

'Problem yok'

Galatasaray'la futbolcunun sorunlar yaşadığını söyleyen sportif direktör şunları söyledi, " Bu transferin duyurulmasından dolayı çok mutluyum, bize verilen taahütlerin yerine getirilmesini arzuluyoruz. Hajrovic takıma Zillertal kampında dahil olacak. İzet'in Galatasaray'la olan sözleşmesi sonlandrılmıştı, bu yüzden transferde herhangi bir problem yok. İzet hızlı ve iyi sol ayağı olan bir oyuncu işimize çok yarayacak."

'Oldukça mutluyum'

Hajrovic ise Alman ekibine imza attıktan sonra, "Tarihi başarılar yakalamış iyi bir kulübe geldim transferin gerçekleşmesinden dolayı oldukça mutluyum. İyi maçlar çıkartarak taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorum. Herkes gerçek İzet'i görecek" açıklamalarını yaptı.

10 yıl önce