|

İzlanda'dan e-mail açıklaması

Teknik direktör Hallgrimsson, Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Danny Blind'den, EURO 2016'ya katılım hakkı elde etmelerinden dolayı tebrik e-postası aldığını doğrulayarak, 'Burada art niyet aramıyorum. Sadece tebrik mesajı yollanmıştı ama ilk gruptan çıkmamızın garantilediği zaman' dedi.

Yeni Şafak
16:44 - 12/10/2015 الإثنين
Güncelleme: 17:16 - 12/10/2015 الإثنين
AA

Karşılaşmanın oynanacağı Konya Büyükşehir Belediyesi Torku Arena Stadyumu'nda düzenlenen ve futbolcu Aron Einar Gunnarsson'da yer aldığı basın toplantısına katılan Hallgrimsson, Ankara'daki yaşanan terör saldırısıyla ilgili, Türkiye ve Türk halkına başsağlığı dilediğini ifade etti.



Yaşananlardan dolayı üzgün olduklarını belirten Hallgrimsson, "Bizim yapacağız şey, futbolun insanları birlik ve beraberlik içerisinde birleştirmesini temenni etmek. Umuyoruz ki böyle şeyler bir daha olmaz" dedi.



'Gol yememeye çalışacağız'

Hallgrimsson, milli takım olarak, bir anlayışları olduğunu ve bunun değişmeyeceğini vurgulayarak, "Şu ana kadar bu eleme aşamasında nasıl ilerlediysek, Türkiye maçında da öyle devam etmek istiyoruz. Her zaman takımın bir sonraki maça kadar daha iyi durumda olmasını istiyoruz. Yarın Türkiye maçında da gol yememeye çalışacağız. Takım olarak, her zaman daha iyi oynamayı hedefliyoruz. Takımın ileriye dönük devamlılığını sağlayacak ve takım prensiplerinden şaşmayacak şekilde ilerlemeyi düşünüyoruz" diye konuştu.



Blind'in tebrik e-postası

Hallgrimsson, Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Danny Blind'in, Avrupa Şampiyonası'na katılım hakkı elde etmelerinden dolayı tebrik e-postası göndermesi konusuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:



"İzlanda olarak, ilk gruptan çıkacağımız garantilendikten sonra birçok federasyon yetkililerden ve teknik direktörlerden de tebrik mesajı aldım. Bu doğrudur. Tebrik mesajları atan ülkelerin içinde Hollanda da var. Şu anda maç için buradayız. Türkiye'de ve Hollanda'da oynayan oyuncularımız var. Burada art niyet aramıyorum. Sadece tebrik mesajı yollanmıştı ama ilk gruptan çıkmamızın garantilediği zaman."




#e-mail
#hollanda
#izlanda
#türkiye
#euro 2016
#Hallgrimsson
٪d سنوات قبل