|

Jaja, Trabzon'da iyi işler yapacak

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Jaja, Trabzon'da Ukrayna'dan daha iyi işler yapmak istediğini belirterek, kendimi ve futbolumu göstereceğini söyledi.

Aa
00:00 - 3/09/2010 Cuma
Güncelleme: 11:52 - 3/09/2010 Cuma
Yeni Şafak
Jaja, Trabzon'da iyi işler yapacak
Jaja, Trabzon'da iyi işler yapacak

Trabzonspor'un, Ukrayna'nın FC Metalist Kharkiv takımından transfer ettiği Brezilyalı oyuncu Jaja, 3 haftadır Trabzon'da olduğunu belirterek, "Trabzon'a geldiğim için çok mutluyum. 3 haftadır Trabzon'dayım ve kendimi hazırladım. Milli maç arasıda benim için çok iyi bir fırsat olacak. Bunu da iyi değerlendirip kendimi ve futbolumu göstermek istiyorum" dedi.

Beşiktaş'a attığı golle herkesin kendisini tanıdığını belirten Jaja, "Beşiktaş'a attığım golü herkes biliyor. Bende biliyorum ama artık bunun bir önemi yok. Bu geride kaldı. Her zaman ileriye bakmayı seven bir oyuncuyum. Eskiye takılıp kalmanın kimseye bir faydası yok. Bu golleri artık Trabzonspor için atmam önemli. Bende bunu yapabilmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu.

Ukrayna'da futbolun biraz daha hızlı oynandığını ifade eden Jaja, "Türkiye'de daha basit ve teknik oynanıyor. Brezilya futbolu gibi. Büyük futbolcuların burada oynaması Türkiye ligi için iyi. Bende buraya Trabzonspor'a iyi şeyler vermeye geldim. Ukrayna'dan daha iyi şeyler yapmak istiyorum. Her şeyemi takıma vermeye çalışacağım" şeklinde konuştu.


14 yıl önce