|

Jan Vesely geleceğiyle ilgili konuştu

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı sporcusu Jan Vesely, Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağının önümüzdeki haftalarda belli olacağını söyledi.

Yeni Şafak
13:36 - 15/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 10:47 - 15/06/2016 Çarşamba
IHA
Jan Vesely (Fenerbahçe)
Jan Vesely (Fenerbahçe)

Spor Toto Basketbol Ligi'ni şampiyonluk ile tamamlayan Fenerbahçe'nin Çek oyuncusu Jan Vesely, yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı hakkında açıklamalarda bulundu.



'Sezonu daha iyi kapatabilirdik'

Fenerbahçe'de her zaman hedeflerin olduğunu belirten 26 yaşındaki basketbolcu, “Biz bu seneyi şampiyonlukla kapattık. Sezonu daha da iyi kapatabilirdik ama olmadı. Bundan sonrasını göreceğiz. THY Euroleague finali oynadık ve Avrupa ikincisi olduk” dedi.



Takım olarak bu sene büyük başarılara imza attıklarını vurgulayan Vesely, “Bu seneki başarının en büyük sırrı soyunma odasında olan insanlar ve taraftardır. Taraftarlarımızın oluşturduğu mükemmel atmosfer ile burada başarıyı sağladık” diye konuştu.



'Önümüzdeki hafta belli olacak'

Gelecek sezon sarı-lacivertli takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili soruya ise Çek sporcu, “Burada kalıp kalmayacağım önümüzdeki haftalarda belli olacak” şeklinde cevap verdi.



Jan Vesely (@24janvesely) tarafından paylaşılan bir fotoğraf (31 May 2016, 12:46 PDT) Video: Udoh ve Vesely Euroleague'de zirvede








#Jan Vesely
#Fenerbahçe
8 yıl önce