|

Janko, Celtic'e haber gönderdi

Trabzonspor'un geçen sezon başında 5 milyon Euro'ya Porto'dan transfer ettiği Avusturyalı Marc Janko, 'Eğer Celtic bir golcü arıyorsa onlara Glasgow'a gelmeye hazır olduğumu söyleyin' diyerek teknik direktör Neil Lennon'a açık açık mesaj gönderdi

.
00:00 - 12/01/2014 Pazar
Güncelleme: 23:33 - 11/01/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Janko, Celtic'e haber gönderdi
Janko, Celtic'e haber gönderdi

Trabzonspor'un geçen sezon başında 5 milyon Euro'ya Porto'dan transfer ettiği Avusturyalı Marc Janko, Celtic'e gitmek için hazır olduğunu belirtti. Türkiye'de mutsuz olduğunu belirten ve Celtic Teknik Direktörü Neil Lennon'a mesaj yollayan Janko, 'Eğer Celtic, bir golcü arıyorsa onlara Türkiye'den Glasgow'a gelmeye hazır olduğumu söyleyin' dedi. Salzburg'da oynadığı dönemde Celtic ile anlaşmaya çok yakın olduğunu da söyleyen Avusturyalı, 'Daha önce de benimle ilgilenmişlerdi. 2009 yılında Celtic'in o zamanki menajeri Gordon Strachan ile görüşmeye Glasgow'a gitmiştim ve toplantıda Neil Lennon'da vardı. Bana kulübü ve antrenman tesislerini gezdirdiler. Şehir turu yapmıştık ve tabii ki stadıda gezdim ve tam dolu olduğunda nasıl olduğunu hayal ettim. Ama daha sonra bazı nedenlerden dolayı bu transfer gerçekleşmedi. Bir de en az 1 sezon daha Salzburg'da kalacağıma dair söz vermiştim' dedi.

FUTBOLA HALA AÇIM

Kariyerinde daha sonra iniş ve çıkış yaşadığını belirten 30 yaşındaki forvet, 'Bir sezon sonra Twente'ye gittim. Hollanda da işler yolunda gitti ve sonra Porto reddedilemeyecek bir teklif yaptı ama ardından işler pek de iyi gitmedi. Porto'dan sonra Trabzonspor'a geldim. Kim bilir belki bugün Celtic forması giyiyor olabilirdim. 30 yaşında olmama rağmen futbola çok aç olduğumu söyleyebilirim' diyerek sözlerini noktaladı.

Zeki Yavru'ya tam destek

Trabzonspor'un Celtic maçında taraftarların küfürlü protestosuna maruz kalan Zeki Yavru'ya takım arkadaşları destek verdi. Maçın ardından ağlayarak soyunma odasına koşan Zeki'ye yapılanın doğru olmadığını söyleyen arkadaşları genç oyuncuyu teselli etmeye çalıştı.

Şahin Aygüneş rekabet getirir

Teknik direktör Mustafa Akçay, Kasımpaşa'dan transfer ettikleri Şahin Aygüneş'in takıma katkı sağlayacağın söyledi. Akçay, 'Mevki olarak almamız gereken uygun bir oyuncu. Şahin, gelecek vadediyor. Takıma rekabet getireceğini düşünüyoruz' ifadelerini kullandı.

10 yıl önce