|

Janssen Ahmethan'la arasında geçen diyaloğu anlattı

Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Vincent Janssen, Adana Demirspor maçında penaltıyı kullanması için verdiği genç oyuncu Ahmethan Köse ile arasında geçen diyaloğu anlattı.

Yeni Şafak
11:21 - 6/12/2017 Çarşamba
Güncelleme: 12:38 - 6/12/2017 Çarşamba
Diğer
Janssen ligde Fenerbahçe formasıyla çıktığı 10 maçta 2 gol atarken 2 de asist yaptı.
Janssen ligde Fenerbahçe formasıyla çıktığı 10 maçta 2 gol atarken 2 de asist yaptı.

Fenerbahçe'nin golcüsü Vincent Janssen'den dikkat çeken bir itiraf geldi.

Hürriyet'a açıklamalarda bulunan Janssen, Adana Demirspor maçında penaltıyı kullanması için bıraktığı Ahmethan'a maçtan önce gol atacağını söylediğini şöyle anlattı:

"Ahmethan'dan penaltıyla özür diledim"
  • Ahmethan benim oda arkadaşım. Maçtan önceki konuşmamızda kendisine, Adana Demirspor'a gol atacağını hissettiğimi söylemiştim. Fakat Ahmethan ilk 11'de yoktu. Ben de ona, eğer oyuna girerse mutlaka gol atacağını söyledim.
"Forvet refleksiyle hareket ettim"
  • Son dakikalarda yakaladığımız bir pozisyonda fazlaca forvet refleksi ile hareket ederek kendimi düşündüm ve onun müsait durumda olduğunu görmedim. Pozisyon geçtikten sonra Ahmethan'a pas vermediğim için üzüldüm. Penaltı pozisyonu olunca da hemen topu alıp ona vermek aklıma geldi. Onun gibi genç bir oyuncunun özgüven kazanması açısından gol atması çok önemliydi. Ben de bu özgüveni kazanması için biraz olsun yardım edebildiysem ne mutlu bana.
#Ahmethan Köse
#Vincent Janssen
6 yıl önce