|

Jardel böyle istedi

Galatasaray Antalya Turnuvası'ndaki son maçında Alman rakibi Werder Bremen'i Brezilyalı yıldızının 2 golüyle rahat geçti.

.
00:00 - 21/01/2001 Pazar
Güncelleme: 17:29 - 2/01/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Jardel böyle istedi
Jardel böyle istedi
Bremen direnemedi

Galatasaray, Antalya Futbol Kupası'nda, Almanya'nın Werder Bremen takımını 2-0 yenerek grubunu 2 galibiyetle ilk sırada tamamladı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Sarı-Kırmızılılar, ilk yarıda Jardel ve Capone'nin direkten dönen iki topundan faydalanamazken 43. dakikada Okan'ın ortasına iyi yükselen Jardel takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı da bu sonuçla tamamlandı: 1-0.

İstanbul'a döndüler

İkinci yarıyada da üstünlüğünü rakibine kabul ettiren G.Saray, 52. dakikada yine Brezilyalı yıldızı Jardel'in golüyle skoru 2-0'a taşıdı. Sarı-kırmızılılar bu dakikadan sonra geliştirdiği ataklarda başka gol bulamadı ve maç 2-0 sona erdi. Lucescu yaptığı 7 değişiklikle tüm oyuncularına şans vermeye çalıştı. Bu arada G.Saray, dün gece İstanbul'a döndü. Sarı-Kırmızılılara iki gün izin verildi.

Cimbom'a 40 Milyon dolar

Uzan Grubu, G.Saray'a havuzdan ayrılıp yayın hakkını kendine vermesi için 40 milyon dolar teklif ettiği öğrenildi. Başkan Faruk Süren'nin de teklife sıcak batığı ve mali sorunları bu şekilde atlatmayı düşündüğü bildirildi.

23 yıl önce