|

JARDEL İMZALADI AMA!

Brezilyalı futbolcunun Portekiz'in Sporting Lizbon takımı ile sözleşme imzalaması Galatasaray'ı sevindiremedi. Basın sözcüsü Aziz Üstel, Lizbon'un Jardel karşılığında 6.5 milyon dolar + 3 futbolcu önerisini kabul etmeyeceklerini söyledi.

Yeni Şafak
23:00 - 29/08/2001 Çarşamba
Güncelleme: 15:08 - 14/05/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Galatasaray, transferi uzun süre gündemden düşmeyen Brezilyalı golcü futbolcusu Mario Jardel'i satmayı başardı. Portekiz'in Sporting Lizbon Kulübü ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Jardel, yaptığı açıklamada sözleşmenin imzalandığını belirtti ancak transferin ayrıntıları konusunda bilgi vermedi.



Galatasaray 'dan red


Jardel'in Lizbon'a imza atmasının kendilerini bağlamadığını belirten basın sözcüsü Aziz Üstel, bu şartlarda transferin gerçekleşemeyeceğini söyledi. Üstel, iki kulübün anlaşması lazım derken, Lizbon'un 6.5 milyon+3 futbolcu önerdiğini açıkladı. Üstel "Bizim istediğimiz rakamı vermezlerse bu iş yatar" diye konuştu.



Fleurquin G.Saray'da


G.Saray, Uruguaylı orta saha oyuncusu Andreas Fleurquin ve kulübü S.Graz ile anlaşmaya vardı. Menacer Bayram Tutumlu, bu futbolcunun bu sabaha karşı İstanbul'da olacağını belirterek "Her konuda işlem tamam. Fleurquin artık Galatasaraylı diyebiliriz" dedi.



'Ben Aptal değilim'


Galatasaray Teknik Direktörü Lucescu'nun Romanya'da bir radyo programına "Gidebilirim" şeklindeki sözleri yönetim kurulunu harekete geçirdi. Konu ile ilgili rapor istenen Rumen Hoca, sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek "Şampiyonlar liginde oynayan bir takımı bırakacak kadar aptal değilim" dedi.



#Jardel
#Sporting Lizbon
#Aziz Üstel
#Galatasaray
23 yıl önce