|

JARDEL KÜRKÇÜ DÜKKANINDA

z
00:00 - 7/08/2001 Salı
Güncelleme: 17:11 - 28/05/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
JARDEL KÜRKÇÜ DÜKKANINDA
JARDEL KÜRKÇÜ DÜKKANINDA

Galatasaray'da transferi yılan hikayesine dönen Mario Jardel, son gittiği Avrupa seferinden de eli boş döndü. Kulüpten yapılan açıklamaya göre golcü futbolcu Jardel dönüp takımla birlikte idmana çıkacak.

Marsilya Kulübü yetkilileri, ana sponsorları olan Canal+ ile görüşüp, finansal kaynağı yaratma çabasına girmişlerdir. Bu çabaya karşılık da kulübümüz temsilcilerinden süre istediler. Akşam saatlerinde yetkililer gerekli finansal kaynağı sağlayamadıklarını beyan ederek transferi gerçekleştiremeyeceklerini açıkladılar. "Her iki kulüp yöneticileri de dostane bir şekilde ayrılırken, kulübümüzü temsil eden Levent Soylu ve Mete Raz lıklı, Marsilya Kulübü ile iyi ilişkilerimizin sürdüğünü ve ilerki dönemlerde her iki kulübün de ortak konularda işbirliğine gidebileceğini açıkladılar.

Hakem Alman Fandel

Dün akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir idman yapan Sarı-kırmızılı futbolcular, daha sonra Levski Sofya maçı için kampa girdiler. Basına kapalı yapılan idmana sakatlığı devam eden Vedat katılmazken, bu futbolcunun çarşamba günkü maça yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi. Bu arada G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçındaki Bulgar Levski Sofya bugün İstanbul'a gelecek. Öte yandan çarşamba akşamı 19.30'da oynanacak maçı Alman Herbert Fandel'in yöneteceği açıklandı.


23 yıl önce