|

Jefferson Konya'da

Konyaspor, Trabzonspor'un file bekçisi Jefferson ile bir yıllık anlaşma sağladı. Yeşil-beyazlılar, G.Saraylı Hakan Şükür ve Beşiktaşlı İbrahim Toraman'ın da peşine düştü.

00:00 - 10/07/2008 Perşembe
Güncelleme: 01:55 - 10/07/2008 Perşembe
Yeni Şafak
Jefferson Konya'da
Jefferson Konya'da

Konyaspor, Trabzonspor'dan transfer ettiği kaleci Jefferson'a dün 1 yıllık sözleşme imzalattı. Tevfik Lav Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Jefferson, forma giymeyi arzu ettiği takımı tercih ettiğini ve mutlu olduğunu söyledi. Konyaspor gibi büyük bir ekibe geldiği için rahat olduğunu dile getiren Jefferson, “Maçlara iyi konsantre olup kendimi vererek çıkacağım. Bundan sonra tüm takım arkadaşlarımla birlikte, Konyaspor'uçok daha iyi yerlere taşıyacağız” ifadesini kullandı. Jefferson'u renklerine bağlayan Konyaspor, ayrıca Hakan Şükür konusunda pes etmezken, Beşiktaş'ın gözden çıkardığı İbrahim Toraman için de girişimlere başladı.


Takımdaki eksik mevkilere oyuncu arayışlarını sürdürdüklerini dile getiren Başkan Mehmet Ali Kuntoğlu, takıma sağ açık, orta saha ve bir de iyi bir santrfor alacaklarını bildirdi. Hakan Şükür konusunda pes etmediklerini vurgulayan Kuntoğlu, “Her gün görüşüyoruz. Hakan Şükür'ü takımda görmeyi çok istiyorum. Çalışmaları gizli yürütüyoruz. Hakan yurt dışına gitmezse kesin Konyaspor'da” diye konuştu. Kuntoğlu, Beşiktaş tarafından satışa çıkarılan İbrahim Toraman'ı da takımda görmek istediğini belirterek, Toraman konusunda da çalışmaların yoğun şekilde sürdüğünü söyledi. Kuntoğlu, Konyalıların iyi bir takım seyretmesi için fedakarlıktan kaçınmayacaklarını dile getirdi.




16 yıl önce