|

Jeremy Menez: Nasri'yi ben ikna ettim

Antalyaspor forması giyen Jeremy Menez, Samir Nasri'nin kırmızı-beyazlı kulübe gelmesiyle ilgili olarak, "Nasri'yi ikna etmek için her gün telefon ettim ve geldi" ifadelerini kullandı. Fransız oyuncu aynı zaman başka bir yıldızın adını da başkana söylediğini itiraf etti.

Yeni Şafak
11:54 - 30/09/2017 Cumartesi
Güncelleme: 12:12 - 30/09/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Jeremy Menez, bu sezon sakatlığı nedeniyle Antalyaspor formasıyla 1 maça çıkabildi.
Jeremy Menez, bu sezon sakatlığı nedeniyle Antalyaspor formasıyla 1 maça çıkabildi.

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'a sezon başında transfer olan Fransız oyuncu Jeremy Menez, ülkesinde verdiği röportajda şaşırtan bir itirafta bulundu.

Türkiye'deki yeni hayatına ilişkin birtakım bilgiler veren yıldız isim, vatandaşı Samir Nasri'nin transferiyle ilgili olarak şunları söyledi:

  • Başkan ve sportif direktörle Samir Nasri'den konuştum. Sonra da onu neredeyse her gün telefonla aradım. Sonunda oldu. Şu an çok memnunum. Nasri'yle 15 yıldır tanışıyoruz. Bugün birlikte oynuyoruz ve ben çok mutluyum.
"Ben Arfa'yı da önerdim"

Menez aynı zamanda adı sık sık Türk kulüpleriyle anılan Hatem Ben Arfa'yı da başkana önerdiğini belirterek şöyle konuştu:

  • Başkana Hatem Ben Arfa'dan da bahsettim ama onunla çok fazla ilgilenmedi. Ne yazık ki! Eğer gelseydi daha iyi olabilirdi.
#Samir Nasri
#Jeremy Menez
#Ben Arfa
7 yıl önce