|

Jeremy Menez'den 'yabancı sınırlaması' yorumu

Kariyerinde Milan, Paris Saint Germain, Monaco ve Roma gibi köklü takımlarda oynayan Antalyaspor'un yeni transferi Jeremy Menez, birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yeni Şafak
10:20 - 6/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:32 - 6/09/2017 Çarşamba
IHA
Jeremy Menez, transfer döneminde Fransa'nın Bordeaux ekibinden Antalyaspor'a transfer oldu.
Jeremy Menez, transfer döneminde Fransa'nın Bordeaux ekibinden Antalyaspor'a transfer oldu.

Antalyaspor'un yeni transferlerinden Jeremy Menez, verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalara imza attı.

Fransız oyuncunun sözlerinden öne çıkanlar şunlar:

Son dönemde gündeme gelen yabancı sınırlamasıyla ilgili olarak da konuşan Menez, konuyla ilgili şunları söyledi:

  • "Benim için biraz saçma karar olur, şu şekilde taraftarların bilet ve kombine alma sayısı bizim gibi isimlerin Türkiye'ye gelmesi ile oluyor. Siz tabii satışları ve kaliteyi düşürmek istiyorsanız tabi bu limitasyon neden olmasın, o zaman o şekilde benim için kabul edilemez bir karar olur."

"Galatasaray maçında sahada olursam..."

Süper Lig'de Antalyaspor dışında herhangi bir kulüpten teklif almadığını dile getiren Fransız yıldız oyuncu, sakatlıktan sonra ilk kez bu hafta oynayacakları Galatasaray maçında görev alırsa elinden geleni sahaya yansıtacağını belirtti. Menez, sözlerini şöyle sürdürdü:

  • "Başlangıç olarak sakatlıktan sonra operasyondan sonra sahalara dönmem geçen yaptığımız hazırlık maçında kendi şahsım adına çok sevindirici bir olaydı. Bunun akabinde kendi başıma zaten sürekli çalışıyorum. Galatasaray maçında hocanın takdiri ne kadar süre verir bilmiyorum ama ben elimden geleni yapacağım. Elimden geldiğince yüzde 100 hazır olarak sahaya çıkmaya çalışacağım."

"Örnek aldığım isim Zinedine Zidane"

Fransa'nın efsane isimlerinden olan ve Real Madrid'in teknik direktörlüğünü yapan Zinedine Zidane'ı örnek aldığını dile getiren Jeremy Menez, Milan formasıyla Atalanta maçında attığı golün de en güzel gol olduğunu söyledi.

#Jeremy Menez
#Antalyaspor
7 yıl önce