|

Jermaine Jones tribündeydi

Beşiktaş'ta merakla beklenen yeni transfer Jermaine Jones, Kayseri Erciyesspor maçında 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

Aa
00:00 - 31/01/2014 Cuma
Güncelleme: 22:26 - 31/01/2014 Cuma
Yeni Şafak
Jermaine Jones tribündeydi
Jermaine Jones tribündeydi

Teknik Direktör Slaven Biliç, Almanya'nın Schalke 04 takımından transfer edilen ABD'li oyuncuyu kadroya almadı. Biliç, karşılaşma öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyesspor karşısında kadroya almadığı yeni transfer için, "Çok iyi ve deneyimli bir oyuncu. İnanıyorum ki takıma kalite katacak. İki ceza sahası arasında gidip gelen bir futbolcu, biz orta sahada kullanacağız" diye konuştu.

Transfer konusunda pazartesi gününe kadar süreleri olduğunu kaydeden Hırvat çalıştırıcı, "Transferle ilgili koşullar sadece bize bağlı değil. Başkandan başlayarak tüm profesyoneller ellerinden geleni yapıyor. Kış transfer döneminde ihtiyaçlarınızı tam anlamıyla karşılamanız zor. Mevcut kadroya da güvenimiz var ve bunda sarsılma söz konusu değil" diye görüş belirtti.

Taraftar ilgi göstermedi

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlı taraftarlar ilgi göstermedi. Soğuk hava nedeniyle tribünler boş kalırken, yaklaşık 7 bin taraftar karşılaşmayı takip etti. İnşaat çalışmaları nedeniyle doğu tribününe seyirci alınmazken, taraftarların çoğunluğu batı tribününden karşılaşmayı izledi.

Bu arada, bir grup taraftar zaman zaman kulüp başkanı Fikret Orman'ı protesto etti.

101 gün sonra Olimpiyat'ta

Beşiktaş, 101 gün sonra Atatürk Olimpiyat Stadı'nda maça çıktı. Siyah-Beyazlılar, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki en son maçını ligin 8. haftasında Çaykur Rizespor karşısında oynamıştı. 21 Ekim 2013'te, siyah-beyazlıların cezası nedeniyle seyircisiz yapılan karşılaşma golsüz berabere sonuçlanmıştı.

Mehmet Akgün Beşiktaş'a karşı

Devre arasında Beşiktaş'tan Kayseri Erciyesspor'a transfer olan Mehmet Akgün, eski takımına karşı ilk 11'de forma giydi.

Seba unutulmadı

Beşiktaşlı taraftarlar, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir süredir hastanede yatan kulübün onursal başkanı Süleyman Seba'yı unutmadı. Seba için tribünlere "Geçmiş olsun efsane başkan Seba" yazılı pankart asıldı.

Beşiktaşlı futbolcular da sahaya "Geçmiş olsun efsane başkanımız" yazılı pankartla çıktı. Taraftarlar da Seba lehine tezahüratlar yaptı.

10 yıl önce